نحوه پخت کوره ذغال سنگ: 9 نکته و ترفند


امسال دوباره خود را به چالش بکشید. یاد بگیرید که به جای مدل قدیمی گاز خود ، دارای یک کوره ذغال سنگ باشید.

در حالی که چیزهای زیادی برای یادگیری نحوه درست پختن با ذغال وجود دارد ، اما برای شروع ایمن نکاتی وجود دارد که باید بدانید.

برای آشنایی با همه نکات و نکات استفاده از کباب پز ذغال ، نحوه پخت همه چیز ، از استیک و همبرگر گرفته تا سبزیجات و برخی اشتباهات رایج که باید از آنها اجتناب کنید ، مطالعه کنید.

مطمئن شوید که این راهنما را با نکات مفید ما برای کباب کردن شام تابستانی خود ترکیب کرده اید که باعث می شود مهمانان شما فکر کنند سالهاست این کار را انجام می دهید.

1. برای روشن کردن آن از روش دودکش استفاده کنید.

مردی که از روش دودکش برای روشن کردن کوره ذغال سنگ استفاده می کند

این روش روشنایی کوره ای است که مایکل هاس ، مدیر تحقیقات و بنیانگذار Angry BBQ ، به دلیل سادگی آن را ترجیح می دهد.

شما باید استارتر دودکش را بردارید و سپس چند قدم از کوره روشن فاصله دارید:

  • استارت دودکش را با ذغال مورد علاقه خود بارگذاری کنید.
  • کاغذ را زیر دودکش در انتهای گریل قرار دهید.
  • کاغذ را روشن کنید.

فقط همین. گرمای کاغذ بالا می رود و ذغال را تا انتها روشن می کند.

هاس توصیه می کند اجازه دهید ذغال به مدت 10-15 دقیقه بجوشد تا کاملاً مشتعل شود.

سپس ، هنگامی که آنها سفید می شوند ، آماده هستید که ذغال را در کوره بریزید.

2. گریل را زود گرم کنید.

شما باید کمی بیشتر وقت خود را صرف کار با کوره ذغال سنگ خود کنید. اینجاست که آموزش دریچه ها مفید است.

Jeanette Kimsal ، RDN در The Radiant Root توضیح می دهد: “هرچه هوا بیشتر باشد ، آتش داغ تر می شود.” “حتماً دریچه های روی کوره را باز کنید تا هوا از آتش دور شود.”

هاس می افزاید: “اکثر کوره های ذغال سنگ دارای دریچه های ته و بالا هستند.”

او توضیح می دهد که سوراخ پایینی حفره ای است که بیشتر جریان هوا را کنترل می کند ، بنابراین وقتی سوراخ پایین خود را کاملاً باز نگه می دارد و نیمه بالایی آن باز است وقتی می خواهم کوره من سریع گرم شود.

3. دمای ثابت را حفظ کنید.

برای بهترین نتایج کبابی به گرمای ثابت نیاز دارید و این بستگی به دریچه های تهویه شما نیز دارد.

هاس می گوید: “وقتی به دمای مطلوب رسیدم ، شروع به پوشاندن کمی دریچه پایینی می کنم تا دمای گریل من ثابت بماند.”

4. به عناصر توجه کنید

هاس توضیح می دهد: “باد و دمای بیرون نیز گرمای تولید شده توسط ذغال سنگ را کاهش می دهد که می تواند زمان پخت و پز را افزایش دهد.”

او می افزاید: “اگر از کوره ذغال سنگ استفاده می کنم ، همیشه 30 دقیقه اضافی در برنامه کباب کردن برنامه ریزی می کنم.”

5. از آشپزی دو ناحیه ای استفاده کنید.

به نظر می رسد پیچیده است ، اما به سرعت آن را دریافت خواهید کرد: زغال را در یک طرف کباب پز قرار دهید تا “یک طرف کباب پز بسیار داغ و طرف دیگر آن پایین تر باشد” ، هاس می گوید.

گیمسال می گوید: “فست فود باید مستقیماً روی ذغال سنگ قرار گیرد.” این می تواند گوشت خوک یا استیک زنجبیل و سویا باشد.

او می افزاید: “غذاهایی که مدت زمان پخت آنها بیشتر طول می کشد را می توان در کنار ذغال ها قرار داد تا حرارت غیرمستقیم دریافت کنند.” این روش را با سالاد سرخ شده رومی و گردویی ما امتحان کنید.

اشتباهاتی که در پخت زغال اجتناب می شود

نمای نزدیک همبرگر ، غذاهای دیگر روی کوره

این اشتباهات رایج هستند اما اجتناب از آنها آسان است. مطمئن شوید که از آنها برای کباب بهتر اجتناب کنید.

6. درپوش را خیلی محکم باز نکنید.

هاس هشدار می دهد: “فقط درب را باز کنید تا غذا اضافه کنید یا نحوه تهیه غذا را بررسی کنید.” اگر مدام آن را بلند کنید ، “وقتی درب گریل را باز می کنید گرمای زیادی را از دست می دهید و کمی دیگر طول می کشد تا دوباره کوره گرم شود.”

7. تسریع روند.

به یاد داشته باشید ، برای کباب کردن ذغال به زمان بیشتری نیاز خواهید داشت – اما نتایج آن ارزشش را خواهد داشت!

اگر قبلاً چندین بار درپوش را برداشته اید ، دقیقه بیشتری به زمان پخت اضافه کنید.

8. ذخیره زغال.

هاس می گوید به راحتی می توانید از دریچه های تهویه برای بالا بردن یا پایین آوردن دمای کوره ذغال سنگ خود استفاده کنید – اگر زغال کافی دارید.

فقط به این دلیل که شما روش کم آهسته را هدف گرفته اید به این معنا نیست که می توانید از زغال کمتر استفاده کنید.

9. خاکستر قدیمی را روی گریل بگذارید.

قبل از روشن کردن بریکت های جدید یا تکه های زغال ، باید خاکستر قدیمی را تمیز کنید. کیمسال توضیح می دهد: “ممکن است خاکستر زیادی روی کباب پز وجود داشته باشد تا ذغال روشن شود.”

دیدگاهتان را بنویسید