دکتر انوشه متخصص تغذیه برای جلوگیری از عدم تحمل لاکتوز چه باید بکند؟


اکثر مردم شیر کافی دریافت نمی کنند ، که یکی از غنی ترین منابع کلسیم است. متأسفانه ، برخی از افرادی که می خواهند شیر مصرف کنند ، نمی توانند به این دلیل که نمی توانند قند شیر را به تنهایی هضم کنند. یعنی عدم تحمل لاکتوز دارند. بدن آنها به اندازه کافی لاکتاز ، آنزیمی که برای هضم قند شیر استفاده می شود ، تولید نمی کند. این آنزیم در هنگام تولد بسیار فعال است و با افزایش سن کاهش می یابد. کاهش مصرف شیر پس از دوران نوزادی باعث کاهش تولید لاکتاز می شود. بنابراین ، مصرف مداوم شیر از بدو تولد و ادامه مصرف شیر در مراحل بعدی زندگی می تواند از عدم تحمل لاکتوز جلوگیری کند.

دیدگاهتان را بنویسید