کرم برنج – چگونه آن را تهیه کنیم؟ : تغذیه


بنابراین ، برای خامه برنج خانگی ، برنج را خرد می کنم ، سپس آن را در آب جوش می ریزم و به قوام دلخواهم می پزم ؟؟ من می بینم مردم فقط آب را مخلوط کرده و می خورند ، اما آیا همیشه با برنج معمولی جوشانده می شود؟ آیا هضم فقط برنج خالص خالص سخت است؟ یا من لال هستم؟ چگونه آن را می پزید؟

من می توانم: خرد کنید ، در یک کاسه بریزید ، با آب جوش مخلوط کنید ، هم بزنید و سپس به مدت x دقیقه در مایکروویو قرار دهید ، شاید؟

دیدگاهتان را بنویسید