وقتی می گوییم کربوهیدرات ها ، چربی ها و پروتئین ها به ترتیب 4 ، 9 ، 4 کیلو کالری در گرم دارند ، آیا TEF در نظر گرفته می شود؟ : تغذیه


از ویکی پدیا:

اثر حرارتی غذا انرژی لازم برای هضم ، جذب و حذف مواد مغذی خورده شده است. ارزش آن بستگی به ترکیب غذای مصرفی دارد:

بیایید به میانگین ها نگاهی بیندازیم ، زیرا مقدار دقیق آن بستگی به نوع ماکروهایی دارد که مصرف می کنید: اگر TEF شامل نمی شد ، مصرف همان مقدار کربوهیدرات یا پروتئین از لحاظ فنی دارای کالری یکسانی بود ، اما به لطف TEF ، پروتئین ها باید به طور متوسط ​​15 difference اختلاف انرژی کمتر (22.5 – – 7.5).

بنابراین:

درست است؟

دیدگاهتان را بنویسید