سوپ رشته فرنگی میسو – کت غذای واقعی می خورد


سوپ رشته فرنگی میسو به راحتی تهیه می شود و خوشمزه است! این یک غذای دلچسب ، آرامش بخش و غنی از مواد مغذی برای هوای سرد است و همچنین گیاهخواری و فاقد گلوتن است.

آیا رسما فصل سوپ است؟ من هم اینچنین فکر میکنم! این یک برنده است زیرا پر از سبزیجات پر جنب و جوش ، پروتئین گیاهی و غلات کامل است. بهتر از آن ، لایه هایی روی لایه های بو دارد. این راز تهیه سوپ های با کیفیت رستوران در خانه است!

عناصر

مواد تشکیل دهنده ستاره ای زیادی در این دستور غذا وجود دارد. برای انجام این کار به موارد زیر نیاز دارید:

  • میسو. متوجه شدم که این یک ماده چند منظوره چند منظوره است. من قبلاً از آن برای ماهی استفاده کرده ام – دستور ماهی قزل آلا کوک اسمارتز خوشمزه است!
  • آب سبزیجات + مقداری آب
  • قارچ خشک شده برای طعم غلیظ تر امامی (تازه اضافه کنید)
  • توفو، که ممکن است دلهره آور به نظر برسد ، اما این یک راه مطمئن و مطمئن برای امتحان کردن آن است.
  • هویج ، فلفل دلمه ای و اسفناج. من همه چیز در مورد استفاده از رنگین کمان سبزیجات در سوپ ها هستم
  • سیر برای طعم لایه اضافی
  • نوری این همان موادی است که رول سوشی خود را با آن می پیچید. این ورقه های جلبک دریایی کمی نمک اضافه می کنند و در واقع بسیار مغذی هستند.
  • رشته فرنگی Soba. آنها در بسته های کوچک زیبا و از گندم سیاه تهیه می شوند (که به طور طبیعی برای کسانی که نیاز دارید فاقد گلوتن است!)
  • روغن کنجد، با طعم دلپذیر و خوشمزه
  • پر کننده ها: دانه های آووکادو ، سیراچا و / یا کنجد.

مواد لازم برای سوپ رشته فرنگی میسو

این یکی از آن دستور العمل هایی است که به سرعت تکامل می یابد ، به همین دلیل من دوست دارم قبل از شروع همه چیز آماده و آماده باشد. این واقعا در مخلوط کردن سبزیجات ، افزودن مایع (جوشاندن) ، تهیه رشته فرنگی و به پایان رساندن تنها با چند افزودنی سرگرم کننده خلاصه می شود.

اگر قبلاً با میسو کار نکرده اید ، فکر می کنم از عمق طعم آن شگفت زده خواهید شد. اکثر مردم با سوپ میسو ، که به عنوان میان وعده در غذاهای ژاپنی سرو می شود ، آشنایی دارند. این سوپ رشته فرنگی miso نسخه اصلاح شده من از غذای اصلی است.

میسو

جایگزینی آسان مواد

طبق معمول می توانید این سوپ را به دلخواه تغییر دهید.

  • سبزیجات مختلف را امتحان کنید (مانند کلم پیچ ، کلم یا کلم بروکلی)
  • رشته فرنگی soba را عوض کنید برای اسپاگتی گندم کامل (یا از برنج قهوه ای پخته استفاده کنید)
  • از قارچ تازه استفاده کنید به جای خشک شدن
  • نوری را بگذارید پایین اگر نمی توانید آن را پیدا کنید
  • مرغ را امتحان کنید اگر توفو پروتئین حیوانی را ترجیح می دهید.

رشته فرنگی Soba

طرز تهیه سوپ میسو

در این دستور غذا ، افزودن خمیر میسو یکی از آخرین مراحل است. توصیه می کنم میسو را با مخلوط کردن آن با مقداری آبگوشت داغ و سپس اضافه کردن آن به بقیه سوپ خنک کنید. این کار باعث می شود که به طور یکنواخت در گلدان پخش شود و جمع نشود.

نتیجه نهایی با اینکه کاملاً گیاهی است کرمی به نظر می رسد.

سوپ را به کاسه تقسیم کنید ، رشته فرنگی را با انبر و یک ملاقه برای آبگوشت بردارید. با برش های آووکادو ، کمی سیراچا (اگر کمی گرما را دوست دارید) ، کنجد یا حتی کمی نوری خرد شده سرو کنید.

چوب چوب برای خوردن عالی است و یک قاشق بزرگ به شما کمک می کند تا آب گوشت را تا آخرین لقمه ببلعید. باور کنید ، شما می خواهید!

سوپ رشته فرنگی میسو در کاسه با چوب خردکن

به ما بگویید که چگونه دوست دارید از miso در آشپزی خود استفاده کنید!

دستور العمل های بیشتر توفو:

سوپ رشته فرنگی میسو

سوپ رشته فرنگی میسو به راحتی تهیه می شود و خوشمزه است! این یک غذای دلچسب ، آرامش بخش و غنی از مواد مغذی برای هوای سرد است و همچنین گیاهخواری و فاقد گلوتن است.

کلمه کلیدی آسان ، توفو ، وگان

عناصر

  • 2 قاشق سوپخوری روغن کنجد
  • 1 هویج شور
  • 1/2 فلفل دلمه ای شور
  • 2 میخک سیر خرد شده
  • 4 فنجان ها آب سبزیجات
  • 16 اونس توفو بسیار سخت آبکش شده و برش خورده است
  • 6 اونس رشته فرنگی Soba
  • 1 ورق نوری خشک شده به نوار برش دهید
  • 1/2 جام قارچ خشک شده بریده شده
  • 3 اونس اسفناج جوان
  • 1 قاشق سوپخوری تمبرهندی
  • 1/4 جام میسو
  • 1 آووکادو بریده شده

دستورالعمل ها

  • توفو را آبکش کرده و در یک حوله تمیز و بزرگ با چیزی سنگین روی آن بپیچید (مانند یک ماهیتابه چدنی یا یک کتاب آشپزی ضخیم!). اجازه دهید حدود 10 دقیقه بماند ، سپس به مکعب های کوچک برش دهید.

  • در همین حین ، روغن کنجد را در یک قابلمه یا فر بزرگ روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. سبزیجات را اضافه کرده و 2-3 دقیقه سرخ کنید. سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بپزید تا عطر ظاهر شود.

  • آبگوشت + دو لیوان آب بریزید و بگذارید بجوشد. رشته فرنگی سوبا را اضافه کرده و هم بزنید. 2-3 دقیقه بپزید.

  • مکعب های توفو ، قارچ ، اسفناج ، نوری و تماری را اضافه کنید. 2-3 دقیقه دیگر بپزید تا رشته ها تمام شوند. آتش را خاموش کنید.

  • میسو را در حدود 1/4 فنجان آبگوشت گرم ورز دهید و به سوپ اضافه کنید.

  • به کاسه ها تقسیم کنید و برش های آووکادو ، سریراچا و نوری اضافی را به دلخواه اضافه کنید.

یادداشت ها (ویرایش)

  • بهتر است این سوپ بلافاصله مصرف شود. غذای باقی مانده را در ظروف بدون هوا در یخچال به مدت بیش از یک روز نگهداری کنید.

عکس توسط لین Rae از طریق Healthyish Appetite



دیدگاهتان را بنویسید