آیا فلفل دلمه ای برای شما مفید است؟ 4 دلیل بیشتر وجود دارد


فلفل دلمه ای ترد ، ترد و کمی شیرین است.

آنها در آشپزی کم کربوهیدرات محبوب هستند و می توانید آنها را در طول سال در خواربارفروشی محلی خود بیابید (اگرچه طعم آنها در فصل تابستان و پاییز بهترین طعم را دارد!). اما آیا فلفل دلمه ای برای شما مفید است؟ آره!

بیایید نگاهی به برخی از فواید فلفل دلمه ای برای سلامتی و نحوه تهیه غذاهای خوشمزه و کم کربوهیدرات با آنها بیاندازیم.

فلفل دلمه ای کالری و کربوهیدرات کمی دارد.

فلفل دلمه ای قرمز و زرد را در یک ورقه پخت سرخ کنید

فلفل دلمه ای بزرگ حاوی تنها 43 کالری و 10 گرم کربوهیدرات است که احتمالاً برای کسانی که به دنبال کاهش وزن هستند خبر خوبی است.

بنابراین آیا فلفل دلمه ای باعث افزایش وزن می شود؟ ظاهرا … نه!

بهتر است در رژیم غذایی خود به دنبال مقصرهای دیگر باشید.

مصرف بیش از حد غذاها می تواند باعث افزایش وزن شود ، اما احتمال خوردن بیش از سه عدد فلفل دلمه ای در یک نوبت بسیار کم است (129 پوند کالری) ، که تقریباً برابر با یک وعده معمولی چیپس سیب زمینی است.

و وقتی نوبت به میان وعده های خوش طعم مانند چیپس می رسد ، به احتمال زیاد بیش از یک وعده غذا می خورید.

فلفل دلمه ای سرشار از مواد مغذی است

اشتباه نکنید – فلفل دلمه ای ممکن است کالری کمی داشته باشد ، اما سرشار از مواد مغذی است.

آنها حاوی ویتامین A ، C ، B6 و اسید فولیک و همچنین پتاسیم و آهن هستند. بنابراین سالم ترین فلفل دلمه ای کدام رنگ است؟

به گفته بریتانی کرامپ ، MPH ، RD در Savor Nutrition ، “وقتی صحبت از مواد مغذی می شود ، رنگ فلفل دلمه ای شما اهمیت دارد.”

فلفل دلمه ای سبز قبل از رسیدن به رنگ قرمز برداشت می شود. فلفل سبز در حال حاضر حاوی 150 درصد از نیاز روزانه به ویتامین C مورد نیاز بدن است.

فلفل قرمز می تواند 350 درصد از نیازهای روزانه توصیه شده شما را تامین کند.

بیایید کمی عمیق تر جستجو کنیم:

  • میزان توصیه شده روزانه ویتامین C برای زنان 75 میلی گرم در روز است.
  • برای مردان ، این مقدار 90 میلی گرم در روز است.
  • هر فلفل دلمه ای بزرگ حاوی 128 میلی گرم ویتامین C است. بنابراین ، برای زنان 171 value از ارزش روزانه و برای مردان – 142 is است.

کرامپ می گوید: “فلفل دلمه ای قرمز ، زرد و نارنجی بیشتر از فلفل سبز نارس حاوی لیکوپن و کاروتنوئید است.”

کاروتنوئیدها ترکیبات آنتی اکسیدانی گیاهی هستند که می توانند از سلول های شما در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت کنند.

فلفل دلمه ای منبع خوبی از فیبر است

فلفل دلمه ای قرمز تازه روی تخته چوبی

فلفل دلمه ای در مقایسه با میزان کالری که به رژیم غذایی خود اضافه می کند ، دارای فیبر بالایی است.

خوردن فلفل دلمه ای بزرگ ، 3.5 گرم فیبر دارد که به ترتیب 14 و 9 درصد از RDA برای زنان و مردان است.

خوردن فیبر کافی به ویژه برای کاهش وزن و سلامت کلی بدن بسیار مهم است زیرا به شما کمک می کند احساس سیری طولانی تری داشته باشید و با حفظ نظم ، از یبوست جلوگیری می کند.

فلفل دلمه ای نرم است و خوردن آن آسان است

چرا فلفل دلمه ای را بر بقیه ترجیح می دهیم؟

کرامپ توضیح می دهد ، “اگر ترجیح می دهید از فلفل تند اجتناب کنید ، فلفل دلمه ای ملایم است و گزینه خوبی است. برای افرادی که سوزش معده دارند ، فلفل دلمه ای جایگزین مناسبی برای فلفل تند است که می تواند سوزش سر دل را بدتر کند.

برخلاف فلفل چیلی ، فلفل دلمه ای حاوی کپسایسین نیست ، ماده ای که باعث سوختگی می شود.

3 روش آسان برای تهیه فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای

حالا که س isال این است: “آیا فلفل دلمه ای برای شما مفید است؟” جواب گرفت ، بیایید در مورد نحوه پخت و پز با آنها بحث کنیم.

بدون شک می توانید از چند فلفل دلمه ای تازه و چوب خرد شده لذت ببرید ، اما چرا در آشپزخانه خلاقیت ایجاد نکنید؟

1. فلفل دلمه ای پر یا پر شده.

فلفل دلمه ای یک روش عالی برای بازیافت باقی مانده است. حفره فلفل دلمه ای طوری طراحی شده است که با گوشت چرخ کرده ، تخم مرغ ، پنیر ، لوبیا ، برنج یا سایر سبزیجات پخته شده پر شود.

البته می توانید همین مواد را روی فلفل دلمه ای خرد شده نیز بگذارید و بپزید.

خلاق باشید – همه چیز در مورد چگونگی برش فلفل دلمه ای است. چند دستور العمل برای الهام:

2. فلفل دلمه ای بو داده یا بو داده.

شکر موجود در فلفل دلمه ای را کارامل کنید تا طعم بیشتری به سبزیجات اضافه شود. این را می توان با کباب کردن (دودی) یا در فر (سوخته) به دست آورد.

  • برای کباب کردن فلفل دلمه ای ، آنها را به چهار قسمت بریزید ، با اسپری آشپزی نچسب بمالید و به مدت 5 تا 10 دقیقه مستقیماً روی قفسه گریل قرار دهید.
  • برای سرخ کردن فلفل دلمه ای ، آنها را به چهار قسمت بریزید ، با اسپری آشپزی نچسب بزنید ، مزه دار کنید و در دمای 450 درجه فارنهایت به مدت 15-20 دقیقه بپزید.

همانطور که هست لذت ببرید ، یا از فلفل دلمه ای پخته به عنوان عنصر در ظرف دیگری استفاده کنید ، برای مثال:

3. فلفل دلمه ای بو داده.

بیایید با آن روبرو شویم – فلفل دلمه ای نقش کلیدی در ایجاد ظاهر زیبا از هر غذای سرخ شده با گوشت و سبزیجات و همچنین خوشمزه تر کردن آن دارد.

آنها سایه ای از قرمز ، زرد یا نارنجی را به دریایی از سبز و قهوه ای اضافه می کنند.

سیب زمینی سرخ کرده یک گزینه ساده و سالم برای غذا خوردن است:

آیا به دنبال اطلاعات تغذیه ای بیشتری هستید؟ به BODNutrition.com بروید و بیاموزید که چگونه با دو برنامه تغذیه ای خود ، 2B Mindset و Portion Fix خوب غذا بخورید.

دیدگاهتان را بنویسید