آیا شیرین کننده های مصنوعی به سلامت روده آسیب می رسانند؟ کارشناسان توضیح می دهند


نوشابه های رژیمی ، آدامس های بدون قند ، میله ها ، آب نبات و کلوچه هایی که با شیرین کننده های مصنوعی کم کالری ساخته شده اند ممکن است جایگزین سالم تری نسبت به همتایان اصلی خود باشند که با شکر واقعی تهیه شده اند. از این گذشته ، آنها عملاً فاقد کالری و شیرین تر از شکر روی میز هستند ، بنابراین چه چیزی را دوست نداریم ، درست است؟

جنجال بر سر شیرین کننده های مصنوعی سالهاست ادامه دارد ، اما در اینجا دلیل خوبی برای کنار گذاشتن شیرین کننده ها وجود دارد: تحقیقات اخیر نشان می دهد که شیرین کننده های مصنوعی مانند سوکرالوز ، آسولفام- K و آسپارتام می توانند برای سلامت روده مضر باشند.

چگونه شیرین کننده های مصنوعی می توانند بر سلامت روده تأثیر بگذارند

Jesse Wong ، RDN ، LD ، متخصص تغذیه متخصص در زمینه سلامت روده و IBS می گوید: “تحقیقات کنونی نشان می دهد که شیرین کننده های مصنوعی می توانند ترکیب میکروب های روده را تغییر دهند زیرا برخی از میکروب ها می توانند شیرین کننده های مصنوعی را بهتر از بقیه تجزیه کنند.” “این به میکروب هایی که می توانند آنها را نابود کنند رشد می کند و آنهایی که نمی توانند کوچک شوند منجر به تغییر ترکیب می شود.”

به عنوان مثال ، مقاله اکتبر 2017 مولکول اشاره می کند که چگونه نئوتام ، یک شیرین کننده مصنوعی بدون کالری ، تنوع باکتری ها را در میکروبیوم روده موش ها تغییر داده ، باعث رشد برخی از باکتری ها و کند شدن رشد برخی دیگر می شود. (برای یادآوری ، هرچه میکروبیوم روده شما متنوع تر باشد ، بهتر است.)

در حالی که مطالعات بیشتری برای مشاهده اثرات طولانی مدت شیرین کننده های مصنوعی مانند نئوتام بر روده انسان مورد نیاز است ، این واقعیت که آنها می توانند باعث دیس بیوزیس روده شوند – عدم تعادل بین باکتری های خوب و بد در روده – به این معنی است که احتمال وجود آنها وجود دارد. بر همه چیز در بدن شما تأثیر می گذارد.

سودای رژیمی

آنها می توانند منجر به تضعیف سیستم ایمنی بدن شوند.

علم نشان می دهد که بین سلامت روده و عملکرد ایمنی بدن رابطه تنگاتنگی وجود دارد. ماروین سینگ ، پزشک متخصص گوارش ، بنیانگذار کلینیک Precisione و نویسنده کتاب آینده ، می گوید: شیرین کننده های مصنوعی می توانند عدم تعادل باکتری ها را در میکروبیوم روده ایجاد کنند که می تواند بر سیستم ایمنی بدن ما تأثیر بگذارد. سلامتی خود را حفظ کنید

دکتر سینگ توضیح می دهد: “این شیرین کننده ها می توانند با تغییر میکروبیوم روده باعث اختلالات متابولیک و عدم تحمل گلوکز شوند.” خب پس این چرا مهم است؟ “اگر میکروبیوم ما متعادل نباشد ، سیستم ایمنی ما ممکن است قوی نباشد و بیشتر سیستم ایمنی ما در روده است.”

بر اساس مقاله ای که در ماه مه 2015 منتشر شد ، تحقیقات نشان می دهد که خوردن دوزهای زیاد شیرین کننده های مصنوعی می تواند با تغییر میکروبیوم باعث عدم تحمل گلوکز شود. میکروب های روده… دانشمندان آب آشامیدنی موش ها را با دوزهای بالای ساخارین ، سوکرالوز یا آسپارتام تکمیل کردند. پس از 11 هفته ، موش هایی که آب شیرین شده مصنوعی می نوشند در مقایسه با موش هایی که به سادگی آب یا آب غنی شده با ساکاروز یا گلوکز می نوشند ، عدم تحمل گلوکز را نشان دادند.

در حالی که هنوز کاملاً مشخص نیست که چرا برخی از شیرین کننده های مصنوعی می توانند باعث عدم تحمل گلوکز شوند ، یک نظریه این است که ممکن است بر گیرنده های شیرین بدن تأثیر بگذارد و پاسخ انسولین را تحریک کند. این می تواند میل به قند را افزایش دهد ، نه اینکه آن را کاهش دهد.

برای درک کامل اثرات مصرف شیرین کننده های مصنوعی بر روی روده انسان ، تحقیقات بیشتری لازم است ، اما این مطالعه روی موش ها درک اولیه ای را در اختیار ما قرار می دهد.

آنها می توانند علائم گوارشی را بدتر کرده یا ایجاد کنند

Inna Lukyanovskaya ، PharmD ، متخصص سلامت روده و نویسنده کتاب ، می گوید: مطالعات دیگر بر روی شیرین کننده های مصنوعی در موش ها نشان می دهد که می توانند التهاب روده را بدتر کنند ، به ویژه در افرادی که بیماری های التهابی روده مانند بیماری کرون و کولیت اولسروز دارند. درمان بیماری کرون و کولیت

“به عنوان مثال ، یک مطالعه در مه 2018. بیماری التهابی روده لوکانوفسکی می گوید که شیرین کننده مصنوعی سوکرالوز مالتودکسترین (Splenda) التهاب روده را در موش های مبتلا به بیماری کرون تشدید می کند. “به ویژه ، شیرین کننده مصنوعی مقدار آن را افزایش داد پروتئوباکتری ها– نوع باکتری های مرتبط با سالمونلا ، کولیباسیلوس، و لژیونلادر موشهایی که مستعد ابتلا به بیماری کرون و بیماریهای مرتبط با آن بودند. “

از آنجا که شیرین کننده های مصنوعی می توانند باعث عدم تعادل باکتری ها در روده شوند ، می توانند به طور بالقوه در افرادی که مبتلا به IBD ، IBS یا هرگونه دیس دیوز روده یا مشکلات گوارشی هستند علائم را بدتر کنند یا ایجاد کنند.

وقتی تغییراتی در میکروبیوم ایجاد شود ، ممکن است پتانسیل التهابی بیشتری داشته باشید. عوامل زیادی می توانند باعث ایجاد یا تشدید علائم IBD شوند ، اما عدم تعادل میکروبیوم مطمئناً یک خطر است. ”دکتر سینگ می گوید.

مردی که نوار پروتئین می خورد

چگونه میزان شیرین کننده های مصنوعی خود را کاهش دهیم

اگر بر سلامت روده ، ایمنی بدن تمرکز کرده اید یا مستعد مشکلات گوارشی هستید ، ممکن است بخواهید مصرف شیرین کننده های مصنوعی را کاهش دهید. از آنجا که شیرین کننده های مصنوعی بیشتر در غذاهای فرآوری شده یافت می شوند ، بهترین راه برای محدود کردن آنها خواندن برچسب مواد تشکیل دهنده روی غذاهای بسته بندی شده است. او می گوید: “همه غذاها ، نوشیدنی ها و مکمل ها مانند پودر پروتئین را برای منابع پنهان شیرین کننده مصنوعی بررسی کنید.”

دکتر سینگ می گوید: مراقب الکل های قندی – نوع دیگری از جایگزین های قند – باشید که می تواند مشکلات گوارشی مشابه مانند گاز ، ناراحتی معده و نفخ ایجاد کند. تفاوت اصلی بین الکل های قندی و شیرین کننده های مصنوعی این است که الکل های قندی حاوی مقداری کالری هستند ، اگرچه کالری آنها بسیار کمتر از شکر رومیزی است و شیرین کننده های مصنوعی معمولاً بسیار شیرین هستند.

وونگ پیشنهاد می کند که شیرین کننده های مصنوعی زیر و الکل های قندی را کنار گذاشته و برخی از جایگزین های سالم تر ذکر شده در زیر را امتحان کنید.

از شیرین کننده های مصنوعی و الکل های قندی اجتناب کنید

  • ساخارین
  • سوکرالوز
  • آسپارتام
  • آسسولفام
  • نئوتام
  • زایلیتول
  • اریتریتول
  • سوربیتول
  • مالتیتول

شیرین کننده های طبیعی که باید امتحان کنید

  • عسل
  • شربت افرا
  • خرنوب
  • آگاو
  • قند نیشکر ، در حد اعتدال
عسل از قاشق به فنجان فرو می رود

همچنین می توانید جایگزین های سالم تری برای غذاهای معمولی که حاوی شیرین کننده های مصنوعی هستند پیدا کنید. به عنوان مثال ، اگر به طور منظم نوشابه می نوشید ، آب سلتزر طعم دار را در نظر بگیرید. و اگر هوس غذاهای پخته کرده اید ، آنها را به جای بسته بندی های از پیش بسته شده در خانه تهیه کنید و از شربت افرا یا عسل خالص به عنوان شیرین کننده استفاده کنید.

لوکیانوفسکی می گوید استویا ، جایگزین طبیعی قند ، می تواند جایگزین مناسبی برای شیرین کننده های مصنوعی و الکل های قندی باشد زیرا مشکلات روده ای را ایجاد نمی کند. با این حال ، برخی نگرانی ها وجود دارد که استویا ممکن است یک اختلال غدد درون ریز باشد. با این حال ، دکتر سینگ می گوید ، تحقیقات بیشتری برای تأیید نتایج مورد نیاز است.

خروجی

وونگ می گوید: “در حالی که منتظر تحقیقات بیشتری برای روشن شدن اثر شیرین کننده های مصنوعی بر روده هستیم ، شاید بهتر باشد از شیرین کننده های سنتی بیشتری مانند قند نیشکر ، عسل و شربت افرا در حد اعتدال استفاده کنیم.” “آنها قرن ها مورد استفاده قرار گرفته اند و ما می دانیم که آنها به طور قطع در اعتدال ایمن هستند.”

اعتدال در مورد انواع شیرین کننده ها بسیار مهم است: “اکثر تحقیقات در مورد شیرین کننده های مصنوعی نشان می دهد که مصرف منظم و طولانی مدت (بیش از چهار هفته) شیرین کننده های مصنوعی می تواند این تغییرات روده را ایجاد کند.” بنابراین ، مصرف گاه گاه شیرین کننده های مصنوعی احتمالاً برای اکثر افراد سالم بی خطر است. “



دیدگاهتان را بنویسید