آیا رنگهای غذایی مصنوعی برای کودکان بی خطر است؟ در اینجا چیزی است که باید بدانید.


آیا رنگ های غذایی برای کودکان مضر است؟ آیا رنگ آمیزی تقلبی کودکان را بیش فعال می کند؟ در اینجا حقایقی وجود دارد که باید بدانید!

آیا فرزند شما تا به حال زبانی با لکه های آبی آب نبات چوبی یا لب های صورتی آغشته به آیسینگ داشته است؟ و آیا تا به حال با این نگرانی روبرو شده اید که آیا این رنگهای روشن روشن بی ضرر هستند ، به خصوص پس از خواندن مطالب ترسناک در مورد رنگها در اینترنت؟

من هم قبلاً چنین احساسی داشتم. رنگ های غذایی مدت هاست که بحث برانگیز است و هنوز هم بحث برانگیز ، گیج و اطلاعات غلط است. بنابراین من تحقیقات خود را عمیق تر کردم تا به پاسخ هایی که همه ما نیاز داریم برسیم.

رنگ غذایی مصنوعی چیست؟

دو نوع رنگ به غذا و نوشیدنی اضافه می شود:

  1. رنگهای غذایی مصنوعی اینها رنگهای مصنوعی هستند و بیش از 150 سال است که در غذا استفاده می شوند. نه رنگ مصنوعی برای استفاده در غذا توسط FDA تأیید شده است ، اما قرمز 40 ، زرد 5 و زرد 6 رنگهایی هستند که بیشتر روی برچسب ها مشاهده می کنید.
  2. رنگهای غذایی طبیعی به طور عمده از گیاهان گرفته شده است ، از جمله سبزیجات و میوه ها مانند آب چغندر (قرمز یا صورتی) و زردچوبه (زرد).

چگونه می توانم بفهمم که یک محصول حاوی رنگ است؟

لیست مواد تشکیل دهنده را بررسی کنید. همه رنگهای مصنوعی مواد غذایی باید بر اساس نام ، رنگ و شماره (به عنوان مثال “قرمز 3” یا “آبی 2”) ذکر شوند. اگر محصول حاوی رنگهای طبیعی است ، ممکن است در لیست “عصاره پاپریکا (رنگ)” ذکر شود. در اینجا بخش دشوار اما مهم وجود دارد: اگر فقط “رنگهای مصنوعی” یا “رنگ اضافه شده” را در لیست مواد مشاهده می کنید ، این بدان معناست که حاوی رنگ طبیعی است – در این صورت “مصنوعی” به این معنی است که رنگی اضافه شده است که در اصل وجود نداشت.

برچسب رنگ مصنوعی مواد غذایی

چه غذاهایی حاوی مواد غذایی مصنوعی هستند؟

غذاهای رنگی غیر طبیعی (مانند آب نبات و نوشیدنی های رنگ روشن) اغلب حاوی رنگ های مصنوعی هستند. اما رنگ های مصنوعی را می توان در برخی از مکان های غیر منتظره مانند وافل یخ زده ، ترشی ، سس سالاد ، فراستینگ کیک وانیلی و مارشمالو سفید نیز یافت.

در ایالات متحده ، ما بیش از پنج برابر رنگهای غذایی مصنوعی نسبت به دهه 1950 مصرف می کنیم. و کودکان رنگ خوراکی بسیار بیشتری نسبت به بزرگسالان مصرف می کنند. این امر منطقی است ، زیرا بسیاری از “غذاهای کودک” اغلب با رنگ ها مانند غلات رنگی روشن و نوشیدنی های میوه ای تهیه می شوند. غذاها و نوشیدنی های رنگی که کودکان بیشتر مصرف می کنند به گفته محققان، هستند:

  • نوشیدنی با طعم میوه
  • بستنی و بستنی
  • چرم میوه / تنقلات میوه ای چسبناک
  • جوش شیرین
  • تزیینات پخت و پز (مانند آبپاش)
  • غلات
  • ماست

رنگ غذا در دارو چطور؟

حتی اگر غذا با رنگ نمی خرید ، ممکن است داروهای فرزند شما حاوی آنها باشد. مواد رنگی معمولاً به منظور افزودن داروهای طعم دار به رنگ (به عنوان مثال ، دارویی با طعم انگور با رنگ بنفش) اضافه می شوند.

در مطالعه ای که در سم شناسی مواد غذایی و شیمیاییمحققان میزان رنگ آمیزی مواد غذایی در مکمل های غذایی و داروهای کودکان را اندازه گیری کردند. آنها دریافتند که ویتامین ها و قرص ها منبع مهمی برای رنگ آمیزی کودکان نیستند. اما شربت های مسکن و شربت های سرفه / سرماخوردگی / آلرژی – در برخی موارد در سطوح بالاتر از “میزان قابل قبول” FDA قرار داشتند.

در حقیقت ، آنها دریافتند که مصرف Red No. 40 می تواند دو برابر میزان مجاز برای برخی از مسکن ها و سه برابر میزان مجاز برای برخی از شربت های سرفه / سرماخوردگی / حساسیت باشد. بنابراین اگر می خواهید از استفاده از رنگ ها اجتناب کنید ، برچسب داروها را بخوانید ، به دنبال داروهای بدون نسخه بدون نسخه باشید و از داروساز خود در مورد داروهای تجویزی سوال کنید.

آیا رنگهای غذایی از نفت ساخته شده اند؟!

بله ، اما این همان خوردن نفت خام نیست – این یک تاکتیک رایج ترساندن است که در آنجا پیدا خواهید کرد. این بسیار پیچیده تر است. روغن منبع غنی کربن ، هیدروژن و اکسیژن است ، بنابراین این مولکولها از روغن استخراج شده ، تصفیه شده و برای استفاده در غذاها و نوشیدنی ها به پودر یا مایعات تبدیل می شوند. به نظر می رسد یک فرایند دیوانه کننده است ، اما غذاهای دیگری که احتمالاً به طور مرتب استفاده می کنید ، مانند ویتامین های خاص ، آدامس ها و داروها ، از مولکول های یکسانی از روغن تهیه شده اند.

برای مشاهده پاسخ به پایین بروید!

آیا رنگ های مصنوعی مواد غذایی مضر هستند؟

FDA می گوید می گوید رنگ های خوراکی ، مانند همه افزودنی های غذایی که مورد تایید هستند ، بی خطر هستند. اما FDA چند نکته دارد:

  • زرد 5 می تواند باعث خارش و کهیر در برخی افراد شود.
  • عصاره کارمین قرمز / کاچین از حشرات ممکن است در برخی افراد واکنش های آلرژیک ایجاد کند. بنابراین ، این رنگ ، حتی اگر یک رنگ “طبیعی” باشد ، همیشه به طور خاص در لیست مواد تشکیل دهنده ذکر می شود.
  • رنگهای مصنوعی می توانند بر رفتار برخی از کودکان تأثیر بگذارند. FDA ادعا می کند که در حالی که داده ها نشان می دهد اکثر کودکان عوارض جانبی ندارند ، برخی از کودکان ممکن است به آنها حساس باشند.

گروه حمایت از مصرف کنندگان ، مرکز علم منافع عمومی (CSPI) ، همچنین ادعا می کند که رنگ زرد 5 و زرد 6 (دو مورد از رایج ترین رنگ های غذایی) ممکن است آلوده به بنزیدین باشند ، ترکیبی که با سرطان ارتباط دارد. اگرچه FDA آزمایش بنزیدین را انجام می دهد ، CSPI می گوید محدودیت های ایمن تعیین شده برای کودکانی که رنگ بیشتری مصرف می کنند و اندازه آنها کوچکتر است مناسب نیست.

آیا رنگ های غذایی مصنوعی کودکان را بیش فعال می کند؟

دهه هاست که محققان رنگ های مصنوعی مواد غذایی و رفتار کودکان را مورد مطالعه قرار داده اند. در دهه 1970 ، Ben Feingold ، متخصص آلرژی کودک ، رژیم غذایی را برای رفع مشکلات رفتاری و توجه در کودکانی که از رنگ استفاده نمی کردند (به علاوه سایر مکمل های غذایی مانند شیرین کننده های مصنوعی و برخی از مواد نگهدارنده) که برخی از والدین هنوز از آن استفاده می کنند ، طراحی کرد.

از آن زمان ، برخی از مطالعات مشابه ارتباط احتمالی بین رنگها و رفتار را نشان داده اند:

  • تجزیه و تحلیل تحقیق در سال 2012 به این نتیجه رسیدند که حدود هشت درصد از کودکان مبتلا به ADHD دارای علائمی هستند که در اثر رنگ ایجاد می شوند یا بدتر می شوند. هشت درصد از کل کودکان تشخیص داده شده در ایالات متحده ورزش می کنند تقریبا نیم میلیون که می تواند تحت تأثیر رنگها قرار گیرد.
  • بررسی بریتانیا 2007 دریافتند که بخشی از کودکان خردسال (از جمله کودکان بدون تشخیص ADHD) تا یک ساعت پس از نوشیدن نوشیدنی رنگی بی توجهی ، تکانشگری و بیش فعالی را نشان می دهند. (برخی این مطالعه را مورد انتقاد قرار دادند زیرا این نوشیدنی حاوی مواد نگهدارنده بود که ممکن است بر کودکان نیز تأثیر بگذارد.)
  • گزارش آژانس حفاظت از محیط زیست کالیفرنیا جدید نتیجه گرفت که رنگ های مصنوعی مواد غذایی می توانند منجر به بیش فعالی و سایر مشکلات عصبی رفتاری مانند بی توجهی و اضطراب در برخی از کودکان شوند و به نظر می رسد که کودکان از نظر حساسیت نسبت به رنگ غذا متفاوت هستند.
آب میوه برای کودکان

چرا برخی از کودکان به رنگ غذا حساس هستند (در حالی که برخی دیگر حساسیت ندارند)؟

هیچ کس به طور قطعی نمی داند ، اما محققان چندین نظریه ارائه کرده اند:

  • رنگ ها می توانند باعث آزاد شدن هیستامین از سلول ها شوند که می تواند بر مغز تأثیر بگذارد.
  • رنگ ها می توانند از روده به بدن نشت کنند (مفهوم کلی روده نشت کننده بحث برانگیز است).
  • غذاهای رنگی تمایل بیشتری برای پردازش دارند و کودکان ممکن است به رژیم غذایی کم ارزش و بسیار فرآوری شده پاسخ دهند.

چقدر رنگ برای بچه ها زیاد است؟

محققان می گویند کودکان در مطالعات بیشترین واکنش را به رنگ 50 میلی گرم یا بیشتر نشان دادند. (اگرچه برخی از کودکان کمتر واکنش نشان دادند). در اینجا مقدار هر وعده در برخی از نوشیدنی های رایج آمده است (منبع: میزان رنگهای غذایی مصنوعی در نوشیدنیهای متداول و پیامدهای رفتاری احتمالی برای مصرف توسط کودکان):

  • لیموناد صورتی به وقت کشور: 0.2 میلی گرم
  • لیمو لیمو Gatorade: 3.4 ؛
  • مشت سبز هاوایی: 19 میلی گرم
  • پرتقال پاوارد: 22.1 میلی گرم
  • پرتقال شات: 33.6 میلی گرم
  • پرتقال سانی با توت فرنگی 41.9 میلی گرم

در اینجا برخی از غذاهای رایج در هر وعده (منبع: مقدار رنگ مصنوعی مواد غذایی و قندهای افزودنی در غذاها و شیرینی هایی که معمولاً کودکان مصرف می کنند.):

  • نوار توت فرنگی NutriGrain: 2.5 میلی گرم
  • چشمه های میوه (1 بسته): 3.7 میلی گرم
  • Ice Ice Red Fla-vor-Ice: 3.8 میلی گرم
  • بستنی نعناع Coldstone Creamery (1 پیمانه): 6.0 میلی گرم
  • مخلوط کیک مخمل قرمز Duncan Hines: 9.5 میلی گرم
  • مایع گیلاس PopTart: 10.1 میلی گرم
  • Jell-O نارنجی: 12.2 میلی گرم
  • کراکر پنیر و کره بادام زمینی (8 عدد کراکر) 14.4 میلی گرم
  • حلقه های میوه: 14.6 میلی گرم
  • سنگریزه میوه: 19 میلی گرم
  • شیرین قرمز (کوچک): 22.4 میلی گرم
  • کوکی های وافل توت فرنگی (3): 24.2 میلی گرم
  • اسکیتلز (1 بسته): 33.3 میلی گرم
  • تریکس: 36.4 میلی گرم
  • Cap’n Crunch اوپ همه توت ها: 41.3 میلی گرم

آیا این رنگها در اتحادیه اروپا ممنوع نیست؟

خیر ، اما محصولات دارای برچسب هشدار دهنده هستند. آژانس استانداردهای غذایی (نسخه FDA برای اتحادیه اروپا) در سال 2010 شروع به استفاده از برچسب های هشدار دهنده برای هر محصول با رنگ کرد. برچسب هشدار دهنده می گوید: ممکن است بر فعالیت و توجه کودکان تأثیر منفی بگذارد. بسیاری از شرکت ها برای جلوگیری از برچسب های هشدار دهنده به استفاده از رنگ های طبیعی (مانند آب چغندر و آناتتو) روی آورده اند.

در سال 2011 ، FDA به درخواست برچسب های هشدار دهنده مشابه در ایالات متحده رای داد ، اما تصمیم گرفت که شواهد کافی وجود ندارد (8-6 رای مخالف برچسب ها – به هیچ وجه به اتفاق آرا). این کمیته اظهار داشت که تحقیقات بیشتری در مورد بی خطر بودن رنگ غذا برای کودکان مورد نیاز است. سناتور ایالت کالیفرنیا اخیراً لایحه ای را معرفی کرد نیاز به برچسب های هشدار دهنده بر روی غذاها و نوشیدنی های رنگی در کالیفرنیا.

چرا همه شرکت ها از رنگ های طبیعی استفاده نمی کنند؟

رنگهای مصنوعی ارزان تر ، راحت تر استفاده می شوند و رنگ یکنواخت تری می دهند. از آنجا که رنگهای طبیعی از گیاهان می آیند ، تنوع بیشتری دارند و رنگها کمتر پر جنب و جوش و ظریف تر هستند.

آیا باید از رنگ های مصنوعی غذا اجتناب کرد؟

برخی از والدین اجتناب از افزودنی هایی مانند رنگهای غذایی مصنوعی و شیرین کننده های مصنوعی را انتخاب می کنند و این انتخاب درستی است. رنگها به غیر از رنگ هیچ کاربرد دیگری ندارند – و بیشتر شرکتها به دلیل تقاضای مصرف کنندگان به رنگهای گیاهی روی آورده اند. بنابراین یافتن ماست طبیعی با طعم میوه ای راحت تر از همیشه است.

اگر از خود می پرسید که آیا رنگها بر رفتار فرزند شما تأثیر می گذارد یا نه ، آنها را حذف کنید و ببینید آیا تفاوتی مشاهده می کنید. من با والدینی صحبت کرده ام که پس از ترک رنگ متوجه تغییراتی شده اند و سایر افرادی که این کار را نکرده اند.

این کاری است که من انجام می دهم

من شخصاً تمایلی به خرید محصولات حاوی رنگ ندارم ، زیرا جایگزین های زیادی برای رنگ طبیعی وجود دارد. اما من نگران کیک تولد در یک مهمانی یا یک بستنی تصادفی نیستم. اگر فکر می کردم فرزندانم به رنگ ها حساس هستند ، کار دیگری می کردم.

آیا کودکان مبتلا به ADHD باید از رنگ آمیزی غذا اجتناب کنند؟

برخی از کودکان مبتلا به ADHD ممکن است از رژیم غذایی بدون رنگ بهره مند شوند. دیگران ممکن است تفاوت را احساس نکنند. اطلاعات بیشتر در این باره: آیا رژیم غذایی ADHD وجود دارد که واقعاً کار کند؟

من این کلوچه ها را با رنگ خوراکی طبیعی درست کردم و معلوم شد عالی هستند!

چگونه می توان غذاهایی را پیدا کرد که فاقد رنگهای غذایی مصنوعی باشند؟

مجموعه غذاهای رنگی طبیعی من را بررسی کنید.

آیا می توانم رنگ غذایی طبیعی تهیه کنم؟

آره! اینجا 3 روش برای ایجاد لعاب رنگ طبیعی… و در اینجا دستور العمل است لعاب با انواع توت های صورتی طبیعی



دیدگاهتان را بنویسید