کیک وارونه زغال اخته گیاهی – گاو مقدس وگان است


این زیباست کیک زغال اخته وارونه دارای یک خرده مرطوب، هوا و لطیف با لایه ای از زغال اخته قرمز روشن است.

تکه ای از کیک کرنبری وگان به صورت وارونه روی یک بشقاب با کیک کامل در پس زمینه.

این کیک وارونه زغال اخته گیاهی وگان تقریباً در هر زمان با هم می آید و به اندازه کافی خوشمزه است که هر دوستدار دسر را وادار می کند “وای!”

زغال اخته یک لایه قرمز درخشان ایجاد می کند و به زیبایی با شیرینی کیک نرم بازی می کند.

من عاشق کیک های وارونه هستم، مانند این کیک وارونه ریواس گیاهی و این کیک وارونه هلو وگان. نه تنها با مواد مغذی خوب میوه های تازه خوشمزه است، بلکه درست کردن آن بسیار آسان است و بدون هیچ تلاشی زیبا به نظر می رسد.

اگر به دنبال یک دسر سریع، آسان و فصلی برای تعطیلات هستید، این دستور را امتحان کنید. سپس بنشینید و اجازه دهید تعریف و تمجیدها وارد شوند!

فهرست مطالب

چرا این کیک را دوست خواهید داشت

  • فصلی و فوق العاده است. این کیک یک دسر تعطیلات برای تحت تاثیر قرار دادن است. کرن بری ها در این زمان از سال محبوب هستند و رنگ قرمز پر جنب و جوش آن ها آن را به بهترین رویه برای این کیک تبدیل می کند.
  • فقط به چند ماده و کمی زمان نیاز دارد. به غیر از کرن بری، برای کیک فقط به چند ماده ی آشپزی نیاز دارید.
  • اجرای آن بسیار آسان است. کیک های وارونه برای نانوایان تازه کار بسیار عالی هستند، زیرا هیچ فراستینگ یا یخ پیچیده ای در آن وجود ندارد. با این حال، دستورالعمل ها را به دقت دنبال کنید، به خصوص اگر تازه کار پختن آن را ندارید.

عناصر

مواد لازم برای کیک کرن بری در ظروف وارونه.

برای رویه کرن بری

  • کران بری
  • قند
  • دارچین
  • عصاره وانیل خالص

برای تهیه مخلوط کیک

  • آرد همه منظوره سفید نشده
  • مواد مایه خمیر: بیکینگ پودر + جوش شیرین
  • قند
  • مارگارین. وقتی کره را به مخلوط اضافه می‌کنید، مطمئن شوید که کره ذوب می‌شود.
  • شیر غیر لبنی. من از شیر جو دوسر استفاده کردم. از شیرهای غیر لبنی دلخواه خود استفاده کنید.
  • سرکه سیب
  • عصاره وانیل خالص
کیک وارونه کرن بری وگان روی بشقاب سفید.

نکات مفید

  • برای راحت قالب گیری از کاسه فنری استفاده کنید. بعد از ورق زدن کیک کافی است قفل را باز کرده و بلند کنید. اگر ندارید، قالب کیک به خوبی کار می کند. مطمئن شوید که کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و یک چاقو در امتداد لبه ها بکشید تا مطمئن شوید که چیزی نچسبد.
  • قرار دادن یک ورقه پخت در زیر تابه می تواند به گرفتن آب میوه های سرریز شده کمک کند، به خصوص اگر از تابه فنری استفاده می کنید، و همچنین از سوختن کرن بری ها جلوگیری می کند.
  • بعد از بیرون آمدن کیک از فر بیش از ۱۵ دقیقه صبر نکنید تا یخ زدایی شود. شکر موجود در کرن بری با سرد شدن شروع به چسبیدن به کناره های تابه می کند، بنابراین بسیار مهم است که در حالی که کیک هنوز کاملا گرم است، قالب را از قالب خارج کنید.

سوالات متداول در مورد دستور غذا

آیا می توانم این کیک کرن بری را بدون گلوتن درست کنم؟

برای کیک زغال اخته بدون گلوتن، دستور کیک را دنبال کنید (موز را به جای رویه ها در بخش «کرن بری» در بالا جایگزین کنید) کیک موز وگان وارونه.

چگونه می توانم این کیک را سالم درست کنم؟

از آرد شیرینی سبوس دار برای یک کیک سالم استفاده کنید که خرده های سبک و مرطوبی نیز دارد. همچنین می توانید شکر موجود در کیک را با شربت افرا جایگزین کنید یا شکر را به ۱/۲ فنجان کاهش دهید و ۱/۲ فنجان سس سیب را اضافه کنید.

آیا می توانم از انواع توت ها به جای کرن بری استفاده کنم؟

قطعا! زغال اخته یا توت فرنگی در اینجا عالی عمل می کنند.

دستورالعمل های ذخیره سازی

  • خنک کننده: کیک و باقیمانده آن تا پنج روز در یخچال نگهداری می شود.
  • یخ زدگی: کیک یا تکه‌های تکه‌ای را در یک ظرف مناسب در فریزر فریز کرده و تا چهار ماه در فریزر قرار دهید.
  • قبل از سرو در دمای اتاق ذوب شده و در مایکروویو یا اجاق توستر کمی گرم کنید.

دستور العمل های خوشمزه تر زغال اخته گیاهی

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟ در زیر نظر دهید و امتیاز ستاره بگیرید یا ما را در اینستاگرام تگ کنید! با تشکر!

تکه کیک کرن بری وارونه در بشقاب سفید با چنگال.
کیک وارونه بلوبری وگان در بشقاب سفید با چنگال.

کیک وارونه کرنبری وگان

این کیک وارونه زغال اخته گیاهی وگان دارای یک خرده مرطوب، هوا و لطیف و رویه ای از کرن بری قرمز روشن است. فاقد سویا و آجیل است و ممکن است فاقد گلوتن باشد.

دستور چاپ
دستور پین
بررسی دستور غذا

یک مسیر: کیک / دسر

ظرف ها: آمریکایی

رژیم غذایی: گیاهخوار، گیاهخوار

خدمات: ۱۰ وعده های غذایی

کالری: ۲۵۶کالری

نویسنده: گاو مقدس وایشالی! دستور العمل های گیاهی

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

دستورالعمل ها

  • کف یک قالب کیک ۸ یا ۹ اینچی را با کاغذ روغنی بپوشانید. کناره ها و کف تابه را با کره یا روغن گیاهی بپوشانید.

  • شکر، وانیل و دارچین را برای رویه کرن بری در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.

  • مخلوط شکر را کف قالب کیک بمالید. روی آن کرن بری قرار دهید.

  • شیر و سرکه سیب را در یک فنجان مخلوط کنید.

  • تمام مواد خشک کیک از جمله شکر را در یک کاسه بزرگ هم بزنید.

  • کره ذوب شده، مخلوط سرکه سیب، شیر و عصاره خالص وانیل را داخل کاسه بریزید.

  • با قاشق هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. بیش از حد مخلوط نکنید

  • قالب کیک را روی سینی فر قرار دهید. مخلوط را روی کرنبری ها در قالب کیک بریزید.

  • از یک قاشق استفاده کنید تا مخلوط را به طور یکنواخت روی کرن بری ها پخش کنید.

  • در فر از قبل گرم شده با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید بپزید.

  • کیک را به مدت ۱۵ دقیقه روی قفسه خنک کنید. یک چاقو روی لبه های کیک بکشید تا شل شود. یک بشقاب لبه دار روی قالب کیک قرار دهید و سریع آن را برعکس کنید تا از هم جدا شود. کاغذ روغنی را با احتیاط بردارید و بگذارید کیک روی توری سیمی خنک شود. کیک را گرم یا در دمای اتاق سرو کنید.

یادداشت های دستور غذا

نکات مفید

  • برای راحت قالب گیری از کاسه فنری استفاده کنید. بعد از ورق زدن کیک کافی است قفل را باز کرده و بلند کنید. اگر ندارید، قالب کیک به خوبی کار می کند. مطمئن شوید که کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و یک چاقو در امتداد لبه ها بکشید تا مطمئن شوید که چیزی نچسبد.
  • قرار دادن یک ورقه پخت در زیر تابه می تواند به گرفتن آب میوه های سرریز شده کمک کند، به خصوص اگر از تابه فنری استفاده می کنید، و همچنین از سوختن کرن بری ها جلوگیری می کند.
  • بعد از بیرون آمدن کیک از فر بیش از ۱۵ دقیقه صبر نکنید تا یخ زدایی شود. شکر موجود در کرن بری با سرد شدن شروع به چسبیدن به کناره های تابه می کند، بنابراین بسیار مهم است که در حالی که کیک هنوز کاملا گرم است، قالب را از قالب خارج کنید.
  • برای کیک زغال اخته بدون گلوتن، دستور کیک را دنبال کنید (موز را به جای رویه ها در بخش «کرن بری» در بالا جایگزین کنید) کیک موز وگان وارونه.
  • از آرد شیرینی سبوس دار برای یک کیک سالم استفاده کنید که خرده های سبک و مرطوبی نیز دارد. همچنین می توانید شکر موجود در کیک را با شربت افرا جایگزین کنید یا شکر را به ۱/۲ فنجان کاهش دهید و ۱/۲ فنجان سس سیب را اضافه کنید.

دستورالعمل های ذخیره سازی

  • خنک کننده: کیک و باقیمانده آن تا پنج روز در یخچال نگهداری می شود.
  • یخ زدگی: کیک یا تکه‌های تکه‌ای را در یک ظرف مناسب در فریزر فریز کرده و تا چهار ماه در فریزر قرار دهید.
  • قبل از سرو در دمای اتاق ذوب شده و در مایکروویو یا اجاق توستر کمی گرم کنید.

خوراک

سرویس: ۱تکه | کالری: ۲۵۶کالری | کربوهیدرات ها: ۴۱g | پروتئین: ۲g | چربی: ۱۰g | چربی های اشباع شده: ۲g | چربی اشباع نشده: ۳g | چربی های تک غیر اشباع: ۴g | چربی اشباع نشده: ۲g | سدیم: ۱۹۵میلی گرم | پتاسیم: ۱۰۰میلی گرم | اساسی: ۱g | قند: ۲۶g | ویتامین A: ۷۲IU | ویتامین سی: ۴میلی گرم | کلسیم: ۴۵میلی گرم | اهن: ۱میلی گرم

این دستور پخت را امتحان کردید؟لطفا نظر خود را بنویسید و دستور العمل امتیاز دهی را در زیر بنویسید!

Holy Cow Vegan را در اینستاگرام دنبال کنید