چگونه می توان از لکه های دندان جلوگیری کرد و دندان ها را به طور طبیعی سفید کرد ”ویکی مفید وبلاگ تغذیه HUM


لبخند روشن تری می خواهید؟ بیاموزید که چه چیزی باعث زردی دندان ها می شود و چگونه می توانید با خیال راحت و موثر از لکه دندان جلوگیری کنید.

با افزایش سن اتفاقات خاصی رخ می دهد. در حالی که برخی تغییرات اجتناب ناپذیر هستند ، می توانید برای پیشگیری از برخی از سناریوهای مرتبط با علائم پیری مانند زرد شدن دندان ها اقدام کنید.

در دنیایی که ظاهراً وسواس زیادی روی لوازم آرایشی و بهداشتی دارد ، دندانهایی که کوچکتر از دندانهای سفید مرواریدی هستند ، اغلب با چشم پوشی به آنها نگاه می شود. در حقیقت ، در نظرسنجی سال 2013 ، 89 درصد از اعضای انجمن ارتودنتیست آمریکا گزارش دادند که بیمارانشان درخواست سفید کردن دندان کرده اند.

اما چرا تغییر رنگ دندان یک نگرانی عمده است؟ آیا این صرفاً زیبایی شناختی است یا می تواند نشان دهنده یک مشکل اساسی باشد یا حتی مشکلات جدیدی را ایجاد کند؟

با در نظر گرفتن این مسائل ، ما با دو متخصص بهداشت دهان و دندان درباره همه چیزهایی که در مورد لکه ها و زردی دندان ها باید بدانیم ، از جمله نحوه جلوگیری از هر دو صحبت کردیم.

علت زرد شدن دندان ها چیست؟

به گفته جنیفر جابلو ، دندانپزشک مشهور و خالق دندانپزشک IntelliWHiTE ، عوامل خارجی و داخلی می توانند باعث تغییر رنگ دندان شوند.

لکه های خارجی

او توضیح می دهد: “لکه های خارجی بیشتر لکه های شناخته شده ای هستند که در اثر برخی غذاها ، نوشیدنی ها یا سیگار کشیدن ایجاد می شوند.” آنها می توانند باعث رنگ آمیزی شوند زیرا سطح دندان متخلخل است.

دکتر جبلو با اشاره به اینکه چرا مسواک زدن منظم بسیار مهم است ، می گوید: “ما هر روز رنگ می خوریم و می نوشیم.” “رنگدانه های مواد غذایی و نوشیدنی ها (که کروموژن نامیده می شوند) در سطح دندان ایجاد می شود.” سایر عوامل رنگ آمیزی موجود در محصولات غذایی و آشامیدنی شامل اسیدها و تانن ها است. با هم ، دکتر جابلو می گوید این عوامل می توانند دندان ها را زرد یا حتی قهوه ای کنند.

غذاها و نوشیدنی هایی که می توانند باعث زردی و لکه شدن دندان ها شوند عبارتند از:

  • قهوه
  • شراب قرمز
  • نوشابه های گازدار و انرژی زا با رنگ افزوده
  • میوه های رنگدانه تیره
  • سس ها و چاشنی های ترش

لکه های داخلی

از سوی دیگر ، رنگ آمیزی داخلی از عاج (لایه داخلی) دندان ها ناشی می شود. دکتر جبلو می گوید: “عاج تیره می شود و تغییر رنگ آن مشکل است.” “این لکه ها می توانند زرد یا قهوه ای باشند ، اما همچنین می توانند خاکستری یا سفید باشند.”

بیشتر اوقات ، دکتر جابلو می گوید که چنین لکه هایی می توانند در نتیجه آسیب ، دارو و نازک شدن مینای دندان با افزایش سن رخ دهند.

زن شراب قرمز می نوشد که می تواند باعث قرمز شدن و زرد شدن دندان ها شود

آیا دندان زرد را می توان به راحتی اصلاح کرد؟

به طور خلاصه ، این پاسخ بستگی به نوع نقطه دارد.

دکتر جابلو توضیح می دهد: “لکه های بیرونی را می توان با یک واکنش شیمیایی با پراکسید از بین برد ، که پیوندهای کروموژن را می شکند و آنها را بی رنگ می کند.” او برای از بین بردن لکه های خارجی به صورت روزانه ، پیشنهاد می کند از ژل سفید کننده روزانه IntelliWHiTE Power Boost استفاده کنید که می تواند به خمیر دندان اضافه شود.

برعکس ، او خاطرنشان می کند که “تغییر لکه های داخلی بسیار مشکل تر است و معمولاً به روکش ، روکش یا اتصال چینی احتیاج دارد.”

آیا باید روش های طبیعی سفید کردن دندان ها را امتحان کنید؟

اینترنت مملو از نکات و روش های طبیعی سفید کردن دندان ها است ، مانند:

  • آب لیمو
  • سرکه سیب
  • جوش شیرین

اما مشکل ، به گفته Shannon M. Nunn ، RDH ، متخصص بهداشت دندان و مدیر ارتباطات حرفه ای ، Curaden USA ، این است که بسیاری از آنها برای ساختار طبیعی دندان شما مضر است. به همین دلیل ، احتمالاً بهتر است آنها را تحویل دهید.

نان می گوید: لیمو می تواند دندان های شما را سفیدتر کند ، اما اسید می تواند مینای دندان شما را از بین ببرد. به همین ترتیب ، او می گوید که برخی از جوش شیرین قوی و خمیر دندان پراکسید هیدروژن (یا مخلوطی از آنها) می توانند دندان ها را سفید کنند ، اما آنها بسیار ساینده هستند و همچنین می توانند مینای دندان را از بین ببرند.

چگونه از لکه و زردی دندان جلوگیری کنیم

با در نظر گرفتن همه موارد ، بهترین راه برای سفید کردن طبیعی دندان ها جلوگیری از کشش در وهله اول است. در اینجا شش راه برای جلوگیری از زرد شدن و انواع دیگر تغییر رنگ از طریق عادات و شیوه زندگی خود آورده شده است.

1. مایعات تیره را از طریق نی بنوشید.

دکتر جبلو می گوید که نوشیدن از طریق نی باعث محدود شدن تماس بین نوشیدنی های لکه دار و دندان های شما می شود.

2. پس از استفاده از محصولات رنگی بشویید.

برای کمک به رقیق کردن ترکیبات احتمالی رنگ آمیزی و جلوگیری از ریختن آنها بر روی سطوح متخلخل دندان ، دکتر

3. استراتژیک غذا بخورید.

“سعی کنید قبل از نوشیدن یا خوردن غذایی که رنگ غذا را رنگ می کند ، کاهو یا سبزیجات تیره (مانند کلم پیچ یا اسفناج) بخورید. این به ایجاد یک فیلم روی دندان ها برای کاهش نفوذ لکه ها کمک می کند. ”دکتر جبلو می گوید.

به همین ترتیب ، او می گوید رنگ آمیزی غذاها با غذاهای ترد و سالم می تواند کمک کننده باشد. او چندین میوه و سبزیجات به اشتراک می گذارد که “مانند یک مسواک طبیعی عمل می کند” ، به عنوان مثال:

  • سیب
  • گلابی ها
  • کرفس
  • هویج
  • گل کلم
  • خیارها

زنی که از خمیر دندان برای از بین بردن لکه ها و تغییر رنگ استفاده می کند

4. مراقب خمیردندان های سفید کننده خشن باشید.

دکتر جبلو خاطرنشان می کند که خمیردندان هایی که ادعا می کنند دندان ها را سفید می کنند در واقع این کار را نمی کنند. در عوض ، او می گوید که آنها فقط لکه های سطحی را از بین می برند. در هر صورت ، او اصرار می کند که مراقب آنها باشید ، زیرا آنها “دارای مواد ساینده درشت هستند”.

نان موافق است. او می گوید: “من خمیر دندان Curaprox Black is White را به بیماران خود توصیه می کنم” ، و اشاره می کند که در مقایسه با بسیاری از خمیردندان های دیگر موجود در بازار ، ساییدگی نسبی عاج بسیار کمی دارد.

5. مسواک الکترونیکی بخرید.

در نهایت ، نان می گوید که مسواک های برقی صوتی برای از بین بردن لکه های خارجی روی دندان م thanثرتر از مسواک های دستی هستند. اگر دندان های زرد یکی از بزرگترین دغدغه های شما هستند ، خرید مسواک الکترونیکی با کیفیت بالا ممکن است بازگشت سرمایه باشد.

6. یک رژیم بهداشت دهان و دندان دقیق را دنبال کنید.

توصیه خداحافظی نان ساده است: «بهترین کاری که می توانید برای درخشندگی و سفید نگه داشتن دندان های خود انجام دهید این است که دو بار در روز مسواک بزنید ، روزانه نخ دندان یا مسواک بین دندانی را بشویید ، دوبار در سال به متخصص دندانپزشکی خود مراجعه کنید و مصرف غذا را محدود کنید. که دندان های شما را لکه دار می کند. “

به طور کلی ، از نکات بالا برای رسیدن به درخشان ترین و سفیدترین لبخند ممکن بدون خطر حساسیت یا آسیب دندان استفاده کنید.



دیدگاهتان را بنویسید