پای کدو تنبل وگان – وگان گاو مقدس


بهترین پای کدو تنبل وگان دستور العمل همیشه! إنها تحتاج إلى تسعه مکونات فقط وهی سهله التحضیر. ستصبح إحدى وصفات عید الشکر النباتیه المفضله لدیک لأن ضیوفک ، سواء کانوا نباتیین أم لا ، لن یکونوا قادرین على المقاومه.

فهرست مطالب

چرا این دستور غذا را دوست خواهید داشت

  • پای کدو تنبل دسر تعطیلات مورد علاقه همه است. وهذه الفطیره النباتیه لذیذه للغایه ، وسیرید الجمیع المزید. حشوه فطیره الیقطین المتبل بشکل مثالی لها ملمس ناعم ودسم وهی رائعه فی قشره الفطیره المقرمشه والقشریه. تکه های پای مانند یک رویا هستند.
  • انجام آن بسیار آسان است.
  • فاقد سویا، لبنیات و تخم مرغ است. اگر عاری از آجیل هستید ، می توانید از شیر نارگیل کنسرو شده به جای بادام زمینی برای پر کردن استفاده کنید ، یا اگر بدون گلوتن هستید ، از پوسته پای بدون گلوتن استفاده کنید. على أی حال ، ستکون فطیره الیقطین اللذیذه التی ستأکلها على الإطلاق.

عناصر

مواد لازم برای پای کدو تنبل وگان در ظروف.
  • پوسته پای وگان. یمکنک استخدام وصفه قشره الفطیره النباتیه الخاصه بی ، وهی رائعه وسهله فی نفس الوقت. یا از پوسته فروشگاهی استفاده کنید.
  • بادام زمینی.
  • پوره کدو تنبل. پوره را بخرید ، نه قوطی با عنوان “پر کردن پای کدو تنبل”.
  • ۱ فنجان شکر قهوه ای روشن یا شکر نارگیل. شما می توانید از هر شکر مورد نظر خود استفاده کنید اما شکر قهوه ای و شکر نارگیل به عمق خوشمزه اضافه کنید ، بنابراین در صورت امکان از یکی از این دو نوع استفاده کنید. همچنین می توانید از ۱ فنجان شربت افرا استفاده کنید ، اگرچه پر کردن کمی نرم تر خواهد بود.
  • ادویه پای کدو تنبلدارچین زمینی + جوز هندی + زنجبیل + میخک (اختیاری)
  • نشاسته ذرت. این به ضخیم شدن و تثبیت فیلر کمک می کند. نشاسته Tapioca یا نشاسته Arrowroot گزینه های خوبی است.
  • عصاره وانیل خالص. این طعم را به خوبی تکمیل می کند.
پای کدو تنبل وگان در یک بشقاب پای با کرم شلاق وگان.

تفاوت

  • یمکنک صنع فطیره الیقطین النباتیه مع هریس القرع ، الذی له نکهه جمیله وحساسه. برای درست کردن پوره ، مکعب های ۱ اینچی کدو حلوایی Butternut را به مدت ۴۰ دقیقه در فر ۴۰۰ درجه فارنهایت در داخل روغن فرو کنید ، سپس به سرعت آن را در یک پردازنده مواد غذایی بچرخانید تا مخلوط شود.
  • اگر بدون گلوتن هستید ، از پوسته کیک بادام وگان بدون گلوتن که در دستور العمل پای شکلات سفید وگان خود به اشتراک گذاشتید استفاده کنید. با پر کردن پای کدو تنبل خوشمزه است!
  • اگر عاری از آجیل هستید ، به جای کرم بادام زمینی از یک قوطی ۱۴ اونس شیر نارگیل پر چربی استفاده کنید. به جای ۲ مقدار ذرت ذرت را به ۳ قاشق غذاخوری افزایش دهید.
  • اگر ترجیح می دهید از کره گیاهی استفاده نکنید، می توانید یک پوسته پای گیاهی با روغن نارگیل درست کنید. روغن نارگیل را در یخچال بگذارید تا خیلی سفت شود، سپس آن را مکعبی برش دهید و پوسته پای درست کنید.

سوالات متداول در مورد دستور غذا

آیا می توانم پوره کدو تنبل خودم را برای تهیه این پای درست کنم؟

مطمئناً می توانید! خرید پوره های کنسرو شده کار را آسان تر می کند، اما اگر وقت دارید، درست کردن پوره های خود به دلیل طعم تازه، بهتر است. از کدو تنبل های تزئینی بزرگی که برای فانوس های جک استفاده می شود استفاده نکنید. در عوض، کدو تنبل‌های کوچک‌تری را بخرید که به‌عنوان «پای کدو تنبل» فروخته می‌شوند یا از سایر کدوهای زمستانی از جمله کدو حلوایی استفاده کنید. کدوها را پوست بگیرید، به مکعب های ۱ اینچی برش دهید، با روغن بریزید و در فر ۴۰۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که خیلی نرم شوند، تفت دهید. در یک پوره مخلوط شوید.

آیا پای کدو تنبل وگان سالم است؟

کدو تنبل ، که پر از ویتامین A و سایر مواد مغذی است ، مطمئناً مشخصات غذایی این پای را بالا می برد. در فیلینگ از قندهای تصفیه نشده نیز استفاده می کنیم. به طور کلی ، پای کدو تنبل قطعاً سالم تر از غیر گیاهخواری است زیرا حاوی کلسترول تخم مرغ و کرم لبنی نیست. اما آنها حاوی مقدار خوبی از چربی و شکر هستند ، بنابراین اگر کالری خود را تماشا می کنید ، در اعتدال بخورید.

پای کدو تنبل را چگونه نگهداری می کنید؟

کیک را می توان تا یک هفته در یخچال نگهداری کرد. همچنین می توانید پای را تا سه ماه فریز کنید. مطمئن شوید که تک تک برش ها یا کل پای را در بسته بندی پلاستیکی ایمن در فریزر بپیچید و در یک ظرف دربسته قرار دهید. یخ زدایی کنید و در فر ۳۵۰ درجه گرم کنید.

دسرهای کدو تنبل وگان خوشمزه تر

یک تکه پای کدو تنبل وگان با کرم شلاق نارگیل و یک چنگال.

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟ یک نظر و امتیاز ستاره بگذارید ، یا ما را در اینستاگرام برچسب بزنید! با تشکر!

پای کدو تنبل وگان خرد شده با کرم شلاق وگان.

پای کدو تنبل وگان

بهترین پای کدو تنبل وگان تا کنون! فقط به ۹ ماده نیاز دارد و تهیه آن بسیار آسان است. این به یکی از دستور العمل های مورد علاقه وگان برای شکرگزاری تبدیل خواهد شد زیرا مهمانان شما، چه وگان و چه غیر وگان، نمی توانند در برابر آن مقاومت کنند.

دستور چاپ
دستور پین
بررسی دستور غذا

یک مسیر: آب نبات

ظرف ها: آمریکایی

رژیم غذایی: گیاهخواری ، وگان

زمان کل: ۵ ساعت پانزدهم دقیقه

خدمات: ۸ وعده های غذایی

کالری: سیصد و پنجاهکالری

نویسنده: گاو مقدس وایشالی! دستور العمل های گیاهی

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت/۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. بادام هندی را در مخلوط کن بریزید.

  • بادام زمینی را با آب ½ فنجان مخلوط کنید تا خیلی صاف شود. اگر مخلوط کن شما خیلی قدرتمند نیست ، ممکن است ابتدا به مدت ۳۰ دقیقه بادام زمینی را خیس کنید.

  • کرم بادام زمینی را در یک کاسه با پوره کدو تنبل ، دارچین زمینی ، زنجبیل ، جوز هندی ، میخک ، میخک قرار دهید ، در صورت استفاده ، ذرت ذرت ، نمک و عصاره وانیل خالص.

  • هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

  • افردی عجینه قشره الفطیره على سطح مرشوش بالدقیق بقطر أکبر بقلیل من صحن فطیره ۹ بوصات. انقل العجینه برفق إلى طبق الفطیره وقم بتثبیتها. لبه ها را خرد کنید. إذا کنت تستخدم قشره جاهزه ، یمکنک تخطی هذه الخطوه.

  • فیلینگ پای کدو حلوایی آماده شده را داخل کراست بریزید. ظرف پای را روی یک سینی فر قرار دهید و آن را در طبقه وسط فر قرار دهید. به مدت ۱۰ دقیقه بپزید، سپس حرارت را به ۳۵۰ درجه فارنهایت/۱۷۵ درجه سانتیگراد کاهش دهید و ۵۰ تا ۶۰ دقیقه دیگر یا تا زمانی که پای بسته شود، بپزید.

  • پای را روی توری سیمی تا دمای اتاق خنک کنید. آن را در یخچال قرار دهید و بگذارید ۲ ساعت یا بیشتر قبل از برش خنک شود.

یادداشت های دستور غذا

تفاوت

  • برای پای کدو تنبل ادویه دار چای ، به جای ادویه پای کدو تنبل از مخلوط ادویه Masala استفاده کنید.
  • می توانید یک پای کدو تنبل وگان را با پوره کدو تنبل درست کنید که دارای طعم و مزه ای زیبا و ظریف است. برای تهیه پوره ، مکعب های ۱ اینچی کدو حلوایی Butternut را به مدت ۴۰ دقیقه در فر ۴۰۰ درجه فارنهایت در روغن فرو کنید ، سپس به سرعت آن را در یک پردازنده مواد غذایی بچرخانید تا مخلوط شود.
  • اگر فاقد گلوتن هستید، از پوسته کیک بادام بدون گلوتن که در دستور پخت پای شکلات سفید وگان خود به اشتراک گذاشتم استفاده کنید. با پر کردن پای کدو تنبل خوشمزه است!
  • اگر آجیل ندارید، به جای خامه بادام هندی از یک قوطی شیر نارگیل کامل ۱۴ اونسی استفاده کنید.

دستورالعمل های ذخیره سازی

  • پای را می توان تا یک هفته در یخچال قرار داد. همچنین می توانید تا سه ماه پای را یخ بزنید. حتماً برش های جداگانه یا کل پای را در بسته بندی پلاستیکی ایمن فریزر بسته بندی کرده و در یک ظرف هوایی قرار دهید. یخ زدایی و گرم کردن در اجاق گاز ۳۵۰ درجه.

خوراک

سرویس: ۱تکه | کالری: سیصد و پنجاهکالری | کربوهیدرات ها: ۵۱g | پروتئین: ۴g | چربی: پانزدهمg | چربی های اشباع شده: ۳g | چربی اشباع نشده: ۴g | چربی های اشباع نشده: ۷g | سدیم: ۱۴۱میلی گرم | پتاسیم: ۲۲۶مگس | اساسی: ۳g | قند: ۲۹g | ویتامین A: ۸۲۷۴IU | ویتامین سی: ۲مگس | کلسیم: ۴۸مگس | اهن: ۲مگس

این دستور پخت را امتحان کردید؟لطفا نظر خود را بنویسید و دستور العمل امتیاز دهی را در زیر بنویسید!

Holy Cow Vegan را در اینستاگرام دنبال کنید

دور و بر وهیشالی


سلام! من Vaishali هستم ، یک روزنامه نگار که به وبلاگ نویس غذا تبدیل شده است. در Holy Cow Vegan ، من دستور العمل های آسان و خوشمزه ساخته شده با مواد تمیز و سالم را که تمام خانواده می توانند از آن لذت ببرند ، به اشتراک می گذارم.

تعامل خواننده