نحوه کباب کردن استیک: 5 نکته در آشپزی


آیا می خواهید نحوه پخت کامل استیک را بیاموزید؟ چیز کمی وجود دارد که یک استیک آبدار و نرم با پوسته دودی سبک را می زند.

دیگر نگران نباشید – ما نکات ساده ای برای تهیه استیک های کبابی سریع و با ارزش بزاق داریم.

مرحله 1. برش های گوشت گاو مرمر را انتخاب کنید

به گفته بریتانی کرامپ ، MPH ، RD at Savor Nutrition ، “بهترین تکه گوشت گاو برای استیک کبابی باید با مقدار زیادی سنگ مرمر ، که نقاط سفید چرب موجود در سراسر گوشت است ، نرم باشد. چربی مرمر با گریل شدن استیک ذوب می شود و گوشت را با عطر پر می کند ، در حالی که شادابی و لطافت را حفظ می کند. “

استیک خام مزه دار روی سنگ مرمر

اگر مراقب میزان مصرف چربی خود باشید ، هالی مک کی کلارک ، کوک در Beachbody ، می گوید: “کدو تنبل بالا یک کوره خوشمزه اما بدون چربی درست می کند.”

سایر برش های گوشت گاو با مرمر مناسب برای استیک کبابی عبارتند از:

  • استیک استیک (مانند یک نوار در نیویورک یا کانزاس سیتی)
  • استیک گوشت نرم بدون استخوان
  • استیک آجیل بالا
  • مینیون یا فیله نازک
  • دامن یا استیک در کناره ها

یک تکه استیک باید حدود یک تا دو اینچ ضخامت داشته باشد تا یک ذغال خوب تهیه شود بدون اینکه گوشت داخل آن بیش از حد پخته شود.

استثنا استیک های پهلو یا دامن است ، که بعد از پخت ، باید به برش های نازک در مقابل الیاف بریده شوند تا فیبرهای سفت عضلانی از بین بروند.

این استیک ها بهتر است با تاکو ، فجیتا ، ساندویچ یا سالاد سرو شوند.

مرحله 2: آشپزی و استیک فصلی

قبل از افزودن چاشنی ، استیک ها را با یک حوله کاغذی پاک کنید تا یک سطح خشک برای چسباندن چاشنی ایجاد شود.

مک کی کلارک توصیه می کند: “برای نفوذ طعم به گوشت ، قبل از افزودن رنده یا ماریناد از هر دو طرف استیک استفاده کنید.”

برای طعم دادن ، می توانید استیک را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

یا چاشنی استیک آماده را از خواربارفروشی بخرید. همچنین می توانید با مخلوط کردن مواد زیر ، خودتان آن را تهیه کنید:

  • نمک
  • فلفل
  • سیر یا پودر پیاز
  • فلفل قرمز
  • فلفل قرمز یا فلفل قرمز
  • پونه کوهی
  • دانه های جعفری
  • زیره سیاه
  • گشنیز

برای استیک های سخت تر در کناره ها یا دامن ، توصیه می کنیم از ماریناد مرطوب ، معمولاً با روغن و اسید تهیه کنید ، تا استیک نرم تر از استیک خشک رنده شده باشد.

اجازه دهید استیک ها حداقل 30 دقیقه مزه دار شوند تا طعم آن خیس بخورد.

ماریناد اصلی استیک شما معمولاً شامل موارد زیر است:

  • کره
  • آب لیمو یا سرکه
  • سس سویا یا سس Worcestershire
  • سیر یا پیاز خرد شده
  • گیاهان و ادویه جات مورد علاقه شما

مرحله 3: اجازه دهید استیک ها به دمای اتاق برسند

استیک های ترشی را از یخچال خارج کرده و به مدت 20 تا 30 دقیقه روی میز بگذارید تا به دمای اتاق برسد.

کباب کردن یک استیک سرد به این معنی است که زمان پخت داخل استیک باید بیشتر طول بکشد ، که می تواند منجر به پخت بیش از حد استیک شود.

مرحله 4: کباب کردن استیک بر روی توری های تمیز داغ

کباب کردن استیک

اکنون که آماده هستید ، وقت آن است که نحوه کباب کردن استیک را بیاموزید. اگر با یک گریل تمیز شروع کنید ، استیک کبابی دارای علامت های زنگ زدن خوب و متمایز خواهد بود.

“برای جلوگیری از چسبیدن استیک به قفسه سیم ، قفسه سیمی را با روغن چرب کنید. استیک یک گوشت فوری است که به یک کباب داغ و گرم شده تا 450-500 درجه فارنهایت نیاز دارد. “

چقدر طول می کشد تا استیک کباب شود؟ در هر طرف چطور؟

تعیین زمان پخت خاص برای استیک دشوار است ، زیرا بستگی به اندازه ، ضخامت و میزان مطلوب بودن استیک دارد.

  • می توانید استیک ها را برای 2-3 دقیقه کباب کنید و در طرف دیگر تکرار کنید.
  • پخت یک استیک غلیظ بیشتر طول می کشد ، اما بهتر است آن را نیم پز کرده ، طعم آن را بررسی کرده و در صورت نیاز به پخت ادامه دهید.

وقتی استیک خود را می پزید کباب پز را می بندید؟

اگر استیک شما حدود یک اینچ ضخیم تر است ، درب آن را ببندید تا یک اجاق گاز همرفت ایجاد شود. اگر استیک یا استیک نازک است ، گریل را باز بگذارید. در غیر این صورت ، شما نمی توانید گوشت را از هر دو طرف قبل از آماده شدن استیک سرخ کنید. “مک کی کلارک می گوید.

می توانید استیک را تکه تکه کرده و میزان پخت آن را بررسی کنید ، اما خطر از دست دادن آب میوه را دارید.

مک کی کلارک می گوید: “دماسنج گوشت بهترین دوست استاد گریل است.” “قبل از اینکه تصمیم بگیرید گوشت شما آماده شده است ، و سپس هر یک یا دو دقیقه بعد از آن ، گوشت خود را بررسی کنید. هنگامی که گوشت از 5 درجه فارنهایت پایین تر از دمای مطلوب پخت خارج شد ، سپس آن را به مدت 10 دقیقه با فویل بپوشانید. گوشت در حال استراحت به پخت خود ادامه می دهد. “

اگر دماسنج گوشت دارید ، از نمودار زیر برای اندازه گیری میزان پخت و پز استفاده کنید و پخت استیک را تا زمانی که دوست ندارید ادامه دهید.

آمادگی استیک دمای داخلی (درجه فارنهایت)
متوسط ​​نادر 145 درجه فارنهایت
کارت عالی بود 165 درجه فارنهایت

یک نکته ویژه در مورد نحوه کباب کردن استیک یا گوشت گاومک کی کلارک می گوید: “به یاد داشته باشید که این برش ها نازک تر از استیک های معمولی هستند و زمان کمتری برای رسیدن به طعم مطلوب نیاز دارد.”

بنابراین مراقب این کباب پز باشید!

مرحله 5: قبل از خرد کردن استیک استراحت کنید

استیک کبابی خرد شده با سبزیجات در یک بشقاب

اگر استیک را بلافاصله پس از اتمام آن برش دهید ، آب آن خارج می شود و در نهایت یک تکه استیک کمتر آبدار خواهید داشت.

در عوض ، استیک را با فویل آلومینیومی بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا آب میوه ها آرام شود.

همانطور که در بالا ذکر شد ، این امر به استیک اجازه می دهد تا پخت خود را به پایان برساند.

ما توصیه می کنیم دانه ها را برش دهید زیرا این کار ماهیچه را به قطعات کوچکتر تقسیم می کند و استیک شما کمتر جویده می شود – این امر برای برش های سخت تر مانند استیک جانبی ضروری است!

در مورد سایر برش ها ، از استیک هرطور که می خواهید لذت ببرید.

آیا به دنبال اطلاعات تغذیه ای بیشتری هستید؟ به BODNutrition.com سر بزنید و بیاموزید که چگونه با دو برنامه تغذیه ای خود ، 2B Mindset و Portion Fix خوب غذا بخورید.

دیدگاهتان را بنویسید