نحوه طبخ قارچ های خوشمزه و جادویی را بیاموزید


اگر می خواهید یک غذا را جادویی کنید ، نحوه پخت قارچ را بیاموزید.

اگر می توانید آنها را به درستی بپزید ، قارچ ها تغذیه و طعم می بخشند.

وندانا شث ، متخصص تغذیه ، RDN ، CDCES ، FAND ، نویسنده کتاب ، می گوید: “قارچ ها کالری کمی دارند و دارای خواص تغذیه ای عالی هستند.” میز هندی من: دستور العمل های گیاهی سریع و خوشمزه

از نظر طعم ، “قارچ سدیم کمی دارد اما امامی بالایی دارد ، که در نهایت به شما امکان می دهد از نمک کمتری استفاده کنید در حالی که هنوز طعم عالی را حفظ می کنید” ، کتابهای جکی نوجنت ، RDN ، CDN ، سرآشپز ، متخصص تغذیه و نویسنده می افزاید. یک کتاب آشپزی ساده و ساده برای دیابت

ادامه مطلب را بخوانید تا نحوه پخت کامل قارچ ها را بیاموزید – بنابراین آنها پر از طعم هستند و هرگز چرب و مزه دار نیستند!

قارچ خام در کلندر

چگونه پوست قارچ ها را جدا کنیم

هنگام تمیز کردن قارچ مراقب باشید. نوجنت توضیح می دهد: “اگر از آب زیاد استفاده کنید ، آنها تردتر یا قهوه ای تر می شوند.”

در عوض ، از یک حوله کاغذی مرطوب برای تمیز کردن مواد زائد استفاده کنید ، یا سریع بشویید و سپس خشک کنید.

ساقه های سفت را بریده و آماده رفتن هستید.

نحوه سرخ کردن قارچ

سرخ کردن قارچ خرد شده در ماهیتابه چدنی

بو دادن یا بو دادن قارچ ها طعم آنها را پر می کند و آنها را به یک غذای جانبی عالی یا افزودنی به دستور غذا تبدیل می کند ، مانند سینه مرغ بو داده.

اگر به این فکر می کنید که چگونه قارچ صدفی یا قارچ شیتاکه را بپزید ، این روش را امتحان کنید.

نوجنت می گوید که روی تقریباً همه قارچ ها نیز کار می کند ، از جمله دکمه های سفید ، کرمینی ، پورتوبلو ، راش ، ترومپت ، مایتاک (مرغ جنگلی) و یال شیر.

  • اگر اندازه قارچ های شما متفاوت است ، آنها را به قطعات مساوی برش دهید.
  • یک قاشق چایخوری کره یا کره (اختیاری!) در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. وقتی همه چیز داغ است ، قارچ ها را در یک لایه قرار دهید. به آنها فضای زیادی بدهید در غیر این صورت آنها به جای قهوه ای بخار می شوند.
  • قارچ ها را به مدت 5 دقیقه یا تا قهوه ای طلایی بپزید.
  • برگردانید و این کار را ادامه دهید تا طلایی رنگ شود.
  • مزه دار کنید و سرو کنید.

نحوه سرخ کردن قارچ

از سرآشپز خود بپرسید که چگونه قارچ های پورتوبلو را کباب کند و او به احتمال زیاد کباب کردن آنها را پیشنهاد می کند زیرا این کلاهک ها از قفسه سیمی نمی افتند.

شت همچنین پیشنهاد می کند قارچ maitake و shiitake تهیه کنید.

او توضیح می دهد: “درجه حرارت بالا به توسعه و افزایش طعم آنها کمک می کند.”

  • قارچ ها را با روغن آغشته کنید. هر چاشنی که دوست دارید اضافه کنید.
  • قارچ ها را مستقیماً روی حرارت متوسط ​​تا زیاد کباب کنید تا لکه های کبابی ظاهر شوند ، حدود پنج دقیقه در هر طرف.
  • سس یا ادویه جات دیگر را بمالید و سرو کنید.

قارچ های کوچکتر را با قرار دادن روی سیخ یا استفاده از سبد گریل گریل کنید.

نحوه سرخ کردن قارچ

نوجنت می گوید: “اکثر قارچ ها به خوبی برشته می شوند ، به ویژه قارچ های پورکینی کامل ، چهارپایه ، کرمینی ، پورتابلا و میتاکه.”

بنابراین موارد دلخواه خود را بخرید و این روش را امتحان کنید.

فقط آنها را به برش های خیلی نازک برش ندهید – قارچ ها هنگام پخت نصف می شوند.

  • فر را روی 450 درجه فارنهایت گرم کنید.
  • قارچ ها را با یک قاشق چایخوری روغن و هرگونه چاشنی مسواک زده یا هم بزنید. آنها را در یک لایه روی یک ورقه پخت یا ظرف لبه دار قرار دهید.
  • به مدت 20 دقیقه سرخ کنید ، گاهی اوقات هم بزنید.

طرز تهیه قارچ شکم پر

قارچ پخته شده با اسفناج و پنیر

یک دکمه سفید پر شده ، کرمینی یا قارچ پورتوبلو یک میان وعده یا شام عالی است.

این دستور را با قارچ های پر شده با پنیر و اسفناج امتحان کنید ، یا سس خود را تهیه کنید.

  • فر را روی 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
  • درپوش های قارچ را با مواد دلخواه پر کنید. کلاهک های پر شده را در یک ظرف پخت قرار دهید.
  • حدود 25 دقیقه تا زمانی که قارچ ها نرم شوند و مواد پخته شوند ، بپزید.

نحوه افزایش سطح قارچ

قارچ خام در یک سبد

چند نکته دیگر را امتحان کنید تا قارچ شما خوشمزه تر شود:

  • گوشت قارچ درست کنید. قارچ های خرد شده را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مخلوط را به دلخواه شکل دهید (کیک همبرگر ، کوفته ، فیله تاکو و …) و طبق معمول بپزید تا پخته شود. طعم گوشتی با رطوبت بیشتر و کالری کمتر دریافت خواهید کرد.
  • این دستور تهیه چند سینی سیر و قارچ تند را امتحان کنید.
  • قارچ ها را به بیکن تبدیل کنید. قارچ ها را به برش های نازک برش دهید ، سپس آنها را با روغن و ادویه هایی مانند فلفل دودی و دود آبدار برای طعم بیکن ترکیب کنید. در دمای 275 درجه فارنهایت به مدت 75 دقیقه تفت دهید ، سپس فر را خاموش کرده و بگذارید قارچ ها به مدت 45 دقیقه در فر بپزند.

نکات و توصیه های بیشتری در مورد تغذیه می خواهید؟ از BODNutrition.com دیدن کنید تا بدانید برنامه ها و غذاهای Beachbody چگونه می توانند به شما در زندگی سالم کمک کنند.

دیدگاهتان را بنویسید