من اخیراً کشف کردم که آب پنیر را در پروتئین خود هیدرولیز کرده ام ، این گران نیست و تقریباً قیمت جدا شده آنها است ، آیا کسی آن را امتحان کرده است؟ : تغذیه


من می خواهم آن را امتحان کنم زیرا من جداگانه آب پنیر خالص آنها را دوست دارم ، اما بسیار گران است و برای چنین قسمتهای کوچک ارزش آن را ندارد. کسی در اینجا گفت که آب پنیر شفاف اساساً آب پنیر هیدرولیز شده با طعم های اضافی است. درست است؟ آیا مانند سرم شفاف آنها به خوبی در آب حل می شود؟ اگر چنین است ، تنها عیب آن این است که طعم دار نیست و من باید سعی کنم با آن بازی کنم تا ببینم چگونه می توان طعم را اضافه کرد ، و ایده من این است: من در مورد استفاده از برخی جایگزین های قند و شاید استفاده از میوه فکر کردم و آب پنیر هیدرولیز شده را با اب. اگر کار کند ، من آب پنیر شفاف خود را با کمتر از نصف قیمت دارم ، برای من خوب به نظر می رسد ، اما مطمئن نیستم که واقعاً کار می کند (من می دانم که در واقع طعم آن مانند آب پنیر روشن نیست) اما شاید اگر به خوبی در آب حل شود یک محلول طعم دهنده پیدا کنم) هدف اصلی این است که من نمی خواهم از شیر یا شیر جایگزین استفاده کنم ، فقط می خواهم از آب با برخی از جایگزین های میوه / قند برای طعم دهنده استفاده کنم.
من تعجب می کنم اگر کسی اینجا به این موضوع فکر کرده باشد ، خوشحال می شوم نظرات ، نظرات و اصلاحات شما را بشنوم 🙂 با تشکر

دیدگاهتان را بنویسید