محاسبه کالری گوشت



با نزدیک شدن به تعطیلات ، می پرسم بهترین کالری برای بوقلمون ، ژامبون و غیره چقدر است دیروز ژامبی خریدم که حاوی 120 کالری (4 گرم چربی ، 16 گرم پروتئین) در هر 3 اونس است … خام است یا پخته؟ من قصد دارم ژامبون را طبق معمول در فر بپزم و سپس ژامبون را در مقیاس خوب تقسیم کنم. آیا هنوز 3 اونس معادل 120 کالری است یا باید اندازه وعده غذایی خود را با توجه به تفاوت وزن پخته و خام تنظیم کنم؟ پاسخ روشنی در اینترنت پیدا نشد. ممنون بخاطر وقتی که گذاشتید!

ارسال شده توسط / u / AcanthaceaeOdd1466
[comments]

دیدگاهتان را بنویسید