طرز تهیه ۱۰ بیسکویت و بیسکویت ساده و خوشمزه


گروه ارنا زنده کوکی ها و بیسکویت ها احتمالا یکی از آن غذاهایی هستند که بچه ها هرگز آنها را رد نمی کنند. وقتی با شیر سرو شود بهترین طعم را دارد. مزیت کلوچه یا بیسکویت این است که می توانید آن ها را در هر زمانی بخورید و همچنین در خانه با مواد ساده آن را تهیه کنید. کوکی ها می توانند حاوی مواد غذایی سالم از جمله بلغور جو دوسر، کینوآ، گندم سیاه، بادام، روغن نارگیل، کره بادام زمینی، موز و غیره باشند. این ترکیبات شامل پروتئین ها، کربوهیدرات ها، مواد معدنی، ویتامین ها، فیبر، چربی ها، قند و انرژی در رژیم غذایی روزانه کودکان شماست.

۱- بیسکویت شکلاتی

بیسکویت شکلاتی یکی از غذاهای محبوب برای کودکان است.

عناصر:

۲۲۵ گرم آرد

شکر قهوه ای ۸۰ گرم

شکر گرانول ۸۰ گرم

کره ۱۵۰ گرم

یک عدد تخم مرغ

شکلات چیپسی ۲۰۰ گرم

۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل

نصف قاشق جوش شیرین

یک کم نمک

طرز تهیه

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. دو سینی فر را بردارید و آنها را با کاغذ نچسب پر کنید.

کره ذوب شده و شکرها را در ظرفی با هم مخلوط کنید.

عصاره وانیل و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و با آرد، نمک و جوش شیرین به کاسه اضافه کنید.

خمیر را با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید. شکلات به مایع خمیر اضافه می شود و دوباره مخلوط می شود.

مقداری از خمیر را در هر ورقه بیسکویت بریزید و به مدت ۱۰-۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کلوچه ها کاملاً قهوه ای شوند اما وسط آن کمی نرم شود.

سینی را بیرون بیاورید و بیسکویت ها را چند دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا خنک شوند سپس با یک لیوان شیر گرم سرو کنید.

طرز تهیه 10 بیسکویت و بیسکویت ساده و خوشمزه

۲- بیسکویت ساده

بیسکویت بخشی از یک صبحانه خوب است. بیسکویت ها حتی به شکل اصلی و بدون طعم خاصی خوشمزه هستند.

عناصر

۳۰۰ گرم آرد همه منظوره

کره ۲۵۰ گرم

۱۴۰ گرم شکر کرچک

۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل

زرده تخم مرغ ۱ عدد

طرز تهیه

شکر کرچک و کره را در یک کاسه با قاشق چوبی مخلوط کنید.

زرده تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید.

آرد را الک کرده و با تخم مرغ و شکر مخلوط کنید.

در نهایت، مخلوط را به یک خمیر یکدست تبدیل کنید.

برای بیسکویت از قالب های کوکی به شکل های مختلف استفاده کنید و در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید.

طرز تهیه 10 بیسکویت و بیسکویت ساده و خوشمزه

۳- شیرینی شکلاتی و کره بادام زمینی

عناصر

۱ فنجان کره

۲ فنجان آرد ساده

شکر گرانول ۱ فنجان

شکر قهوه ای ۱ فنجان

۱ فنجان کره بادام زمینی

۱ قاشق چایخوری جوش شیرین

۲ عدد تخم مرغ

۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل

نصف قاشق چایخوری نمک

۳۶ تکه شکلات کوچک با بادام زمینی و کارامل

طرز تهیه

فر را با دمای ۱۹۰ درجه گرم کنید.

کره، شکر و کره بادام زمینی را در یک کاسه با همزن برقی مخلوط کنید.

سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و خمیر را با هم مخلوط کنید تا کاملاً آماده شود.

آرد و جوش شیرین و نمک را الک کنید و به خمیر اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید.

روی خمیر را بپوشانید و ۳۰ دقیقه استراحت دهید.

تکه های شکلات را با فاصله در سینی فر قرار دهید و ۲ قاشق غذاخوری خمیر شیرینی را روی هر کدام بریزید.

بیسکویت ها را به مدت ۱۴-۱۵ دقیقه در فر بپزید تا قهوه ای روشن شوند.

طرز تهیه 10 بیسکویت و بیسکویت ساده و خوشمزه

۴- بیسکویت دارچینی

اگر بچه های شما طعم دارچین را دوست دارند، می توانید نان دارچینی کلاسیک برای آنها درست کنید.

عناصر

کره ۱ لیوان

شکر یک و نیم پیمانه

۲ فنجان آرد ساده

۲ عدد تخم مرغ

۳ قاشق چایخوری پودر دارچین

۳ قاشق چایخوری شکر

نصف قاشق چایخوری نمک

۱ قاشق چایخوری جوش شیرین

۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل

طرز تهیه:

فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

کره، شکر، تخم مرغ و عصاره وانیل را در ظرفی خوب با هم مخلوط کنید.

آرد، جوش شیرین و نمک را الک کرده و به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه کنید.

روی خمیر را بپوشانید و مدتی در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

همچنین کاغذ فر را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال خنک کنید.

در همین حین سه قاشق غذاخوری شکر را با پودر دارچین ترکیب کنید.

از خمیر خنک شده گلوله های کوچکی درست کنید و در مخلوط دارچین و شکر بغلتانید تا کاملاً پوشانده شود.

این گلوله های کوکی را در ورقه های شیرینی خنک شده قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.

بعد از اتمام کار، بشقاب را بلند کرده و بلافاصله سرو کنید.

طرز تهیه 10 بیسکویت و بیسکویت ساده و خوشمزه

۵- شیرینی های فراستینگ

اگر می خواهید یک کلوچه خوشمزه برای مهمانی های خود درست کنید، این کوکی را به شما پیشنهاد می کنیم.

عناصر

۲ فنجان آرد ساده

۱/۳ فنجان کره نرم

نصف پیمانه شکر گرانول

نصف پیمانه شکر قهوه ای

پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم

۲ عدد زرده تخم مرغ

۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

نصف قاشق چایخوری جوش شیرین

نصف قاشق چایخوری پودر دارچین

نصف قاشق چایخوری نمک

۱/۸ قاشق چایخوری پودر جوز هندی

۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل

۱ قاشق چایخوری پوست پرتقال

فراستینگ سفید آماده

ترافل قرمز و آبی

طرز تهیه:

آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، پودر دارچین و پودر جوز هندی را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

در ظرفی دیگر کره، شکر و زرده تخم مرغ را با همزن برقی مخلوط کنید تا خمیر خامه ای به دست آید.

پنیر خامه ای، وانیل و پوست پرتقال را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یکدست شود.

مواد هر دو ظرف را با هم مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی به دست آید.

روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

با وردنه خمیر را به ضخامت ۶ سانتی متر باز کنید.

با استفاده از کاتر کوکی شکل ستاره، از خمیر چند کوکی به شکل ستاره بردارید و روی کاغذ پخت قرار دهید.

خمیر باقیمانده را به شکل توپ درآورید و این کار را تکرار کنید تا کیک های ستاره ای بیشتری درست شود.

فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و بیسکویت ها را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید.

بعد از پخت، شیرینی ها را با یک لایه نازک تزئین و ترافل تزئین کنید.

طرز تهیه 10 بیسکویت و بیسکویت ساده و خوشمزه

۶- کلوچه پودینگ پسته

راز استفاده از پودینگ در خمیر شیرینی این است که کوکی ها را نرم و جویدنی می کند و همچنین طعم آن را اضافه می کند.

عناصر

نصف پیمانه کره

۱ بسته پودینگ پسته فوری

یک فنجان آرد معمولی

¼ فنجان پسته خرد شده

طرز تهیه:

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

کره و آب نبات را با همزن برقی مخلوط کنید تا یکدست شود.

آرد و پسته را به خمیر اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

یک قاشق غذاخوری را با چربی چرب کنید و با آن قاشق مقداری از خمیر را بردارید و در سینی فر با فاصله از یکدیگر قرار دهید.

خمیر را با دست پهن کنید.

سپس آن را در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید.

طرز تهیه 10 بیسکویت و بیسکویت ساده و خوشمزه

۷- بیسکویت جو دوسر بدون گلوتن

این شیرینی برای کودکانی که به گلوتن حساسیت دارند مناسب است.

نگران نباشید، این شیرینی سالم به همان اندازه خوشمزه است.

عناصر

۲ فنجان جو دو سر

۲ فنجان آرد برنج قهوه ای

نصف لیوان شکر

۱ فنجان در زمان بادام

فنجان نارگیل خرد شده

نصف فنجان دانه کتان

فنجان توت خشک

نصف فنجان کشمش

¼ فنجان اسمارتیز

نصف قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده

۲ قاشق غذاخوری نمک

۱ فنجان شیر برنج

نصف فنجان عسل سیاه

نصف فنجان روغن کانولا

طرز تهیه:

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

تمام مواد خشک را در یک کاسه و بقیه مواد مرطوب را در ظرفی دیگر مخلوط کنید تا خوب با هم ترکیب شوند.

مواد خشک و مرطوب را با هم مخلوط کرده، هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

اگر خمیر روان باقی ماند، می توانید روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.

خمیر را روی کاغذ روغنی بریزید و با دست به آرامی آن را بیرون بیاورید.

کوکی ها را به مدت ۲۴ دقیقه یا تا زمانی که کمی قهوه ای شوند بپزید.

کوکی ها را بیرون بیاورید و بگذارید پنج دقیقه بماند.

آن را به یک کوکی منتقل کنید و می توانید یک هفته یا بیشتر از آن لذت ببرید.

برای حفظ طعم از پختن بیش از حد خودداری کنید.

طرز تهیه 10 بیسکویت و بیسکویت ساده و خوشمزه

۸- کیک شکری

شیرینی های شکری خوشمزه هستند و اکثر بچه ها آن را دوست دارند.

البته از آنجایی که در این شیرینی ها از شکر استفاده می شود، سعی کنید کمتر از این شیرینی ها بپزید.

عناصر

۲ فنجان آرد ساده

فنجان کره ذوب شده

نصف پیمانه شکر سفید

۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل

۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید

شکر رنگی برای تزیین

طرز تهیه:

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

کره و شکر را در ظرفی بزنید تا خوب مخلوط شوند. عصاره وانیل و سرکه را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

آرد و جوش شیرین را در ظرف دیگری با هم مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید.

آرد را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید.

یک قاشق غذاخوری خمیر برای تهیه بیسکویت بریزید و کمی صاف کنید و در سینی چرب شده بچینید.

هر کوکی را حداقل ۲ سانتی متر از هم قرار دهید.

روی کیک ها را با شکر گرانول تزئین کنید و به مدت ۸-۱۰ دقیقه بپزید.

قبل از جابجایی شیرینی، دو تا سه دقیقه روی سینی بگذارید.

آنها را در ظروف در بسته نگه دارید و از خوردن کلوچه های شکری لذت ببرید.

نکته: می‌توانید با تغییر آرد به کینوآ، بلغور جو دوسر یا حتی گندم سیاه، بیسکویت‌ها را سالم‌تر کنید.

طرز تهیه 10 بیسکویت و بیسکویت ساده و خوشمزه

۹- بیسکویت بادام

عناصر

½ فنجان آرد گندم کامل

لیوان آرد همه کاره

فنجان بادام خرد شده

نصف لیوان شکر

نصف قاشق چایخوری نمک

نصف قاشق غذاخوری بیکینگ پودر

۶ قاشق غذاخوری سس سیب

۱.۵ قاشق غذاخوری روغن کانولا

نصف قاشق چایخوری عصاره بادام

نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل

طرز تهیه:

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

در یک کاسه، سس سیب، شکر، روغن کانولا، عصاره وانیل و عصاره بادام را با هم مخلوط کنید.

در ظرف دیگری آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.

محتویات هر دو کاسه را با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید.

در نهایت خمیر را با دست خوب مخلوط کنید.

دست ها را با آرد پاشیده و گلوله های کوچکی از خمیر برداشته و به عرض ۷.۵ سانتی متر و ضخامت ۲ سانتی متر باز کنید.

خمیر را روی کاغذ روغنی گذاشته و به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار می دهیم و دمای فر را به ۱۵۰ درجه کاهش می دهیم.

بیسکویت ها را از روی کاغذ بردارید و بگذارید ۱۵ دقیقه خنک شوند.

بیسکویت ها را تکه تکه کنید و دوباره به مدت ۱-۱۰ دقیقه در فر قرار دهید و سپس زیر و رو کنید و ۸-۱۲ دقیقه دیگر بپزید.

طرز تهیه 10 بیسکویت و بیسکویت ساده و خوشمزه

۱۰- کلوچه نارگیلی

در این دستور قصد داریم با استفاده از نارگیل و موز شیرینی های خوشمزه درست کنیم.

اگر کودک شما عاشق نارگیل است و می خواهید یک کیک ترد بدون تخم مرغ درست کنید، این شیرینی مناسب شماست.

این شیرینی بسیار ساده و خوشمزه است و همچنین دارای فیبر، ویتامین و مواد معدنی خوبی است.

عناصر

۱ فنجان نارگیل رنده شده

نصف فنجان جو دوسر

۲ عدد موز رسیده

طرز تهیه:

فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

نارگیل را با جو خرد شده با کمک مخلوط کن مخلوط کنید تا به تکه های کوچک تبدیل شوند.

موز را پوست گرفته و برش دهید و به مخلوط کن اضافه کنید. مواد را آسیاب کنید تا به صورت خمیری یکدست در بیاید.

از یک قاشق بزرگ برای شکل دادن به کوکی ها روی کاغذ روغنی استفاده کنید.

اجازه دهید این مواد به مدت ۲۰ دقیقه بپزند، تا زمانی که به رنگ قهوه ای روشن در بیایند.

پس از اتمام، اجازه دهید به مدت پنج دقیقه خنک شوند.

این شیرینی را گرم سرو کنید. البته قبل از انتقال به ظرف دربسته اجازه دهید کاملا خنک شود.