طرز تهیه یک قارچ ساده و خوش طعم


یک قارچ گیاهی ساده اما با طعم کامل پر از اومامی!

این قارچ پر بدن را با مواد ساده آشپزی در کمتر از پنج دقیقه وقت بگذارید و با برخی از خوشمزه‌ترین سوپ‌ها، خورش‌ها و سس‌ها پاداش بگیرید. دستور تهیه پایه این آبگوشت بسیار ساده اما بسیار بسیار خوش طعم است و در صورت تمایل می توانید مواد بیشتری به آن اضافه کنید. تا آن را حتی غنی تر کند.

عکس جلوی یک کوزه شیشه ای با قارچ گیاهی با قارچ های خشک شیتاکه و گیاهان پراکنده در اطراف.

درست کردن مایه قارچ می تواند به آسانی خیساندن چند قارچ خشک در آب جوش و اجازه دادن به مدت نیم ساعت قبل از آبکش کردن و استفاده از قسمت مایع آن باشد. دستور تهیه ی قارچ که امروز برای شما آماده کرده ام به کمی کار بیشتر و چند ماده دیگر نیاز دارد، اما با تمام اومامی هایی که افراد ذائقه شما می خواهند بسته بندی شده است. و این فوق العاده است که برای دستور العمل هایی مانند این خامه وگان سوپ قارچ، خورش قارچ گیاهی و این سس ویسکی ایرلندی وگان را در اختیار داشته باشید.

موارد زیر برای مقدار کمتری است – چهار فنجان می‌سازد – اما مطمئناً می‌توانید آن را بزرگ کنید و مقدار بیشتری تهیه کنید و برای استفاده بعدی در یخچال یا فریز کنید. فقط از نوار لغزنده وعده های غذایی در کارت دستور غذا در زیر استفاده کنید (مکان نما را روی تعداد وعده ها نگه دارید) تا دستور پخت را مقیاس کنید.

چرا استاک قارچ درست کنیم؟

افراد زیادی از قارچ متنفر هستند، به خصوص بچه ها، اما قارچ ها از نظر تغذیه ای چیزهای زیادی برای ارائه دارند. آنها همچنین با اومامی بسته بندی شده اند – با قارچ های خشک شده که بیشتر اومامی نسبت به تازه ارائه می دهند. یک عصاره قارچ می‌تواند به هر دستور غذایی گیاه‌خواری طعم بسیار خوبی بدهد و آن «گوشتی» گریزان را به دستوری اضافه کند که ذائقه‌های هر غذاخوری را، چه گیاه‌خوار یا غیر گیاهی، راضی کند.

عکس بالای سر یک انبار قارچ در کوزه با قارچ ها و گیاهان پراکنده در اطراف.

چرا عاشق این استاک قارچ خواهید شد

  • درست کردنش خیلی راحته فقط پنج دقیقه طول می کشد تا مواد کمی را که برای این سوپ قارچ نیاز دارید در تابه بریزید.
  • با مواد آشپزی درست می شود. برای این مایه به مقداری قارچ خشک و چند سبزی خشک و ادویه جات نیاز دارید، البته اگر می خواهید آن را با مواد تازه درست کنید، قطعا می توانید. من به شما می گویم چگونه.
  • سریع است. آبگوشت ها و آبگوشت ها بین دو تا چهار ساعت طول می کشد تا به پتانسیل طعم کامل خود برسند. اما اگر عجله دارید، این مایه قارچ می تواند در حدود نیم ساعت آماده شود یا اگر زمان بیشتری در اختیار دارید، می توانید آن را بیشتر بجوشانید.
  • به بیشتر غذاها طعم شگفت انگیزی می دهد. من عاشق داشتن یک آب سبزیجات خوب برای اضافه کردن به کاری، خورش ها، سوپ ها و سس ها هستم، و این مایه قارچ نه تنها به خوبی هر آب سبزی کار می کند، بلکه با افزودن تن ها اومامی به هر غذایی، واقعاً بازی را بهبود می بخشد. شما مجبور نیستید آن را به غذاهای مبتنی بر قارچ اضافه کنید – می توانید آن را تقریباً به هر چیزی که نیاز به آب سبزیجات دارد اضافه کنید.

عناصر

  • ½ فنجان قارچ خشک. من از شیتاکه استفاده کردم اما هر نوع قارچی برای این کار مفید است، از جمله قارچ پورسینی، قارچ صدفی یا مخلوط. قارچ ها را بعد از درست کردن کیک دور نریزید. می توانید از آنها در دستور العمل هایی مانند دستور سس استفاده کنید که در ادامه با شما به اشتراک خواهم گذاشت.
  • ۲ برگ بو
  • ۱ قاشق چایخوری توت فلفل دلمه ای
  • ۲ قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه
  • رزماری خشک ۲ قاشق چایخوری. اگر تازه استفاده می کنید از ۲ قاشق غذاخوری استفاده کنید.
  • ۱ قاشق چایخوری آویشن خشک. در صورت استفاده تازه از ۱ قاشق غذاخوری استفاده کنید
  • مریم گلی خشک ۲ قاشق چایخوری. اگر تازه استفاده می کنید از ۲ قاشق غذاخوری استفاده کنید.
  • ۴ لیوان آب
  • ½ قاشق چایخوری نمک. کمی نمک کمک می کند تا طعم و مزه از مواد تشکیل شود. بهتر است نمک زیادی به آبگوشت اضافه نکنید تا بتوانید میزان نمک موجود در دستور پخت را کنترل کنید.

افزودنی های اختیاری:

  • ½ پیاز قرمز
  • ½ هویج
  • ۲ قاشق غذاخوری جعفری. می توانید فقط از ساقه هایی استفاده کنید که طعم زیادی دارند.
  • ۱ ساقه کرفس
  • دو حبه سیر. سیر را قبل از اضافه کردن به قابلمه له کنید.
  • اکثر ضایعات سبزیجات و می‌توان ریزه‌هایی از جمله ساقه‌های سفت سبزیجات مانند مارچوبه و کلم پیچ، برگ‌ها و ساقه‌های گل کلم، ساقه‌های جعفری و گشنیز، پوست سیب و هر برگ سبز سفت تره فرنگی را اضافه کرد.

طرز تهیه مایه قارچ

  • تمام مواد مایه را در قابلمه یا ماهیتابه بریزید.
  • روی حرارت متوسط ​​به جوش بیاورید. ظرف را با یک درب محکم بپوشانید، حرارت را کم کنید تا بجوشد و اجازه دهید مایه به مدت حداقل ۳۰ دقیقه بدون مزاحمت بپزد. حتی می‌توانید در صورت داشتن زمان طولانی‌تر، حداکثر تا دو ساعت اجازه دهید. هنگامی که مایه آماده شد، قطرات ریز روغن را می بینید که روی سطح می درخشند، که نشان می دهد آب روغن های طبیعی و خوش طعم موجود در گیاهان و ادویه ها را بیرون کشیده است.
  • حرارت را خاموش کنید، با یک صافی مشبک صاف کنید و استفاده کنید.



رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/