سرخ کن بادی کلم بروکسل – گاو گیاهی مقدس


این یک غذای جانبی گیاهی سیر است سرخ کن بادی کلم بروکسل این فقط به پنج ماده و ۱۵ دقیقه در سرخ کن هوا نیاز دارد تا به کمال طلایی برشته دست یابد.

اگر به دنبال دستور العملی برای کلم بروکسل ترد برای روز شکرگزاری یا هر زمانی که تمایل به خوردن این سبزی خوشمزه دارید، جستجوی شما در اینجا با کلم بروکسل بوداده خوشمزه از Air Fryer به پایان می رسد.

کلم بروکسل شگفت‌انگیز است زیرا زمان و تلاش کمی برای طعم دادن به آن می‌طلبد – چیزی که قبلاً می‌دانید اگر این کلم برشته شده را با سیر و رزماری یا این کلم رنده شده ۱۵ دقیقه‌ای را امتحان کرده باشید.

سرخ کن هوا، برشته کردن کلم بروکسل را آسانتر و سریعتر می کند. شما به حدود ۱۵ دقیقه زمان نیاز دارید تا شاخه ها را به کمال طلایی برسانید.

نه، برای خوشمزه کردن آنها نیازی به بیکن ندارید (با توجه به اینکه کلم بروکسل به تنهایی بسیار خوشمزه است، این ایده به ذهن چه کسی رسیده است؟) تنها کاری که می خواهیم انجام دهیم این است که جوانه ها را با نمک، فلفل، سیر بریزیم. ، گیاهان تازه، روغن زیتون و وویلا! سرخ کن هوای ترد کلم بروکسل حتی دوست دارید میان وعده بخورید.

فهرست مطالب

چرا این دستور غذا را دوست خواهید داشت

  • آن خوشمزه است. سرخ کن هوا، برشته کردن کلم بروکسل را ساده تر و خوشمزه تر می کند. اگر سرخ‌کن بادی دارید، می‌دانید که می‌توانید دستورات ساده سرخ‌کن بادی مانند توفو سرخ‌کن هوای ترد، سرخ‌کننده هوا، نخود، سرخ‌کن بادی، کدو سبز، سرخ‌کن هوا، سیب‌زمینی سرخ‌کرده و سرخ‌کن بادی را در چند دقیقه درست کنید. طعم آن به اندازه هر چیزی که در فر کباب می‌کنید یا تفت می‌دهید، خوشمزه‌تر است و بسیار سالم‌تر است!
  • سالم است. خوردن کلم بروکسل فواید زیادی دارد و این دستور غذا خوردن سبزیجات را برای همه، حتی بچه ها، آسان می کند.
  • آسان است. تهیه این دستور پخت به مهارت خاصی در آشپزی نیاز ندارد. کافی است کلم بروکسل را نصف یا یک چهارم کنید و با بقیه مواد بریزید و دکمه ای روی سرخ کن بادی فشار دهید.
  • همه دوستانه هستند. هر کسی که رژیم غذایی خاصی دارد می تواند از این کلم پیچ سرخ شده در هوا لذت ببرد، از جمله کسانی که گیاهخوار، گیاهخوار، پالئو، کتو، کم کربوهیدرات، بدون آجیل، بدون سویا و گلوتن هستند.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین

  • فوتبال. آزمایش کنید و جوانه های کوچکتر را انتخاب کنید، که لطیف تر خواهند بود. شاخه های سبز تیره را بدون لکه های قهوه ای و پژمرده شدن برگ های بیرونی انتخاب کنید.
  • روغن زیتون اضافی. می توانید هر روغن گیاهی دیگری از جمله روغن آووکادو، روغن هسته انگور، روغن آفتابگردان یا روغن گلرنگ را جایگزین کنید.
  • گیاهان تازه. من عاشق رزماری یا آویشن با کلم بروکسل هستم. برای طعم عالی از یکی یا هر دو استفاده کنید. می توانید از آویشن، مریم گلی یا مرزنجوش نیز استفاده کنید.
  • پودر سیر. من استفاده از پودر سیر را به سیر تازه در این دستور ترجیح می دهم زیرا سیر تازه از سوراخ های سبد سرخ کن هوا می افتد و می سوزد. روش ساده ای را در زیر به شما نشان می دهم تا از سوختن سیر و گیاهان در سرخ کن بادی جلوگیری کنید.
  • نمک و فلفل سیاه زمینی. می توانید از فلفل قرمز به جای فلفل سیاه آسیاب شده برای کلم بروکسل تند استفاده کنید.
  • آب لیمو. اختیاری، برای ریختن روی کلم بروکسل پخته شده. این واقعا طعم ها را نشان می دهد و طراوت را اضافه می کند.

تفاوت

  • برای اینکه کلم بروکسل سرخ شده در هوا شیرین تر شود، هنگام چاشنی ۱ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک به کاسه اضافه کنید.
  • قبل از سرخ کردن در هوا، کلم بروکسل را با یک میز آرد نخودچی یا آرد برنج با چاشنی های دیگر هم بزنید. این به شکننده تر شدن آنها کمک می کند.
  • برای سرخ کن با هوای پنیری، یک یا دو قاشق غذاخوری پنیر پارمزان گیاهی را با جوانه ها پس از سرخ شدن در هوا بریزید.

نکاتی برای موفقیت

  • شاخه ها را طوری برش دهید که همه قطعات به یک اندازه باشند. وقتی کلم بروکسل را از بازار می خرم، در اندازه های مختلف موجود است. جوانه‌های کوچک‌تر را حتماً به نصف و یک چهارم جوانه‌های بزرگ‌تر برش دهید تا همزمان با هم به طور مساوی بپزند.
  • پودر سیر و سبزی را برای چند دقیقه در روغن زیتون خیس کنید و سپس آن را به جوانه ها اضافه کنید. این به گیاهان زمان می‌دهد تا در روغن خیس بخورند و همچنین تضمین می‌کند که سبزی‌ها نسوزند و در حین سرخ کردن هوا به خوبی به جوانه‌ها بچسبند.
  • در حین سرخ شدن در هوا، جوانه ها را در فواصل منظم بریزید تا مطمئن شوید که به طور یکنواخت قهوه ای می شوند.
  • شما می توانید زمان سرخ کردن با هوا را به سمت بالا یا پایین تنظیم کنید تا بافت دقیقی را که می خواهید در جوانه ها بدست آورید. برای جوانه های آل دنته بیشتر، مدت زمان کمتری در هوا سرخ کنید. برای جوانه هایی که خیلی نرم هستند، آنها را در هوا برای مدت طولانی تری سرخ کنید.
  • نیازی نیست که کلم بروکسل را یک لایه بچینید، اما سبد را نیز زیاد نکنید. اگر بیشتر کلم بروکسل می پزید، آنها را در هوا سرخ کنید.

طرز تهیه سرخ کن بادی کلم بروکسل

سبزی و سیر در روغن زیتون در یک کاسه.

گیاهان را در روغن خیس کنیدسبزیجات خرد شده، پودر سیر و روغن زیتون را در یک کاسه بزرگ اضافه کنید. مخلوط کنید و بگذارید چند دقیقه بماند. من این کار را قبل از شروع خرد کردن جوانه ها انجام می دهم و حدود پنج دقیقه به سبزی ها زمان می دهم تا در روغن بخوابند.

کلم بروکسل خرد شده در یک کاسه.

کلم بروکسل را برش دهید: جوانه ها را به قطعات هم اندازه ببرید. اگر کوچک باشد نصف و اگر بزرگ باشد یک چهارم. کلم بروکسل خرد شده را در کاسه روغن و سبزیجات بریزید.

کلم بروکسل چاشنی شده در یک کاسه.

جوانه ها را فصل کنید: نمک، فلفل، روغن زیتون، سیر و سبزی را اضافه کنید. هم بزنید تا همه جوانه ها به طور یکنواخت با ادویه جات پوشانده شوند.

کلم بروکسل ترشی شده در سبد سرخ کن هوا.

کلم بروکسل گازدار: سرخ کن هوا را در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت / ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳ دقیقه گرم کنید. جوانه ها را به سبد سرخ کن بادی اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه با هوا تفت دهید. سبد سرخ کن هوا را تکان دهید تا جوانه ها در فواصل ۵ دقیقه ای ریخته شوند. اگر جوانه‌ها را نرم‌تر دوست دارید، آن‌ها را ۲ تا ۳ دقیقه دیگر در هوا سرخ کنید. در صورت استفاده با آب لیمو بپاشید و سرو کنید.

کلم بروکسل سرخ شده در هوا با چنگال در یک کاسه سیاه.

سوالات متداول دستور العمل

آیا می توانم کلم بروکسل یخ زده را با هوا سرخ کنم؟

برای سرخ کردن جوانه های یخ زده، آنها را (بدون یخ زدایی) در سرخ کن هوای ۳۷۵ درجه فارنهایت / ۱۹۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم شده قرار دهید. هنوز ورم نکن به مدت ۱۰ دقیقه در هوا سرخ کنید و آنها را تا نیمه برگردانید. اگر نیاز به بریدن جوانه ها دارید، این کار را زمانی انجام دهید که به اندازه کافی خنک شوند تا بتوان آنها را در دست گرفت. جوانه ها را در ظرفی بریزید و ادویه ها را اضافه کنید و ۱۰-۱۵ دقیقه دیگر در هوا تفت دهید و جوانه ها را در فواصل معین بچرخانید.

آیا می توانم این دستور را در آینده درست کنم؟

می توانید دستور غذا را ۲ روز قبل درست کنید و کلم بروکسل سرخ شده را با هوا خنک کنید. قبل از سرو به مدت ۳ تا ۵ دقیقه در سرخ کن با دمای ۳۷۵ درجه حرارت دهید.

چگونه می توانم کلم بروکسل را تردتر کنم؟

این دستور باعث می شود که جوانه ها از بیرون کاملا ترد شوند. اما اگر دوست دارید جوانه ها تردتر شوند، آنها را به قطعات کوچکتر برش دهید. همچنین می توانید آنها را برای مدت طولانی تری در هوا سرخ کنید، اما پس از قهوه ای شدن، مراقب آنها باشید تا نسوزند.

دستورالعمل های ذخیره سازی

  • خنک کننده: باقیمانده ها را می توان تا سه روز در یخچال نگهداری کرد.
  • یخ زدگی. جوانه های بروکسل سرخ شده در هوا را تا سه ماه در ظرف دربسته منجمد کنید.
  • گرم کردن مجدد: جوانه ها را مجدداً در سرخ کن با دمای ۳۷۵ درجه به مدت ۳ تا ۵ دقیقه گرم کنید تا کاملا داغ شده و دوباره ترد شوند.

دستور العمل های خوشمزه تر کلم بروکسل

سرخ کن هوا کلم بروکسل با تکه های لیمو و یک چنگال در یک کاسه سیاه.

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟ کامنت بگذارید و امتیاز ستاره بگیرید یا ما را در اینستاگرام تگ کنید! با تشکر!

کلم بروکسل را در یک کاسه با چنگال و برش های لیمو سرخ کنید.

سرخ کن بادی کلم بروکسل

این غذای جوانه بروکسل که از یک سرخ کن سیر تهیه می شود فقط به پنج ماده و ۱۵ دقیقه در سرخ کن هوا نیاز دارد تا به کمال طلایی برشته دست یابد.

دستور چاپ
دستور پین
بررسی دستور غذا

یک مسیر: سمت سبزیجات

ظرف ها: آمریکایی

رژیم غذایی: بدون گلوتن، کوشر، وگان، وگان

سهام: ۴ سهمیه ها

کالری: ۸۶کالری

نویسنده: وایشالی · گاو مقدس! دستور العمل های گیاهی

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

دستورالعمل ها

  • گیاهان را در روغن خیس کنیدسبزیجات خرد شده، پودر سیر و روغن زیتون را در یک کاسه بزرگ اضافه کنید. مخلوط کنید و بگذارید چند دقیقه بماند. من این کار را قبل از شروع خرد کردن جوانه ها انجام می دهم و حدود پنج دقیقه به سبزی ها زمان می دهم تا در روغن بخوابند.

  • کلم بروکسل را برش دهید: جوانه ها را به قطعات هم اندازه ببرید. اگر کوچک باشد نصف و اگر بزرگ باشد یک چهارم.

  • جوانه ها را فصل کنیدکلم بروکسل خرد شده را با روغن و سبزیجات در ظرفی بریزید. نمک، فلفل، روغن زیتون، سیر و سبزیجات را اضافه کنید. هم بزنید تا همه جوانه ها به طور یکنواخت با ادویه جات پوشانده شوند.

  • کلم بروکسل گازدار: سرخ کن هوا را در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت / ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت سه دقیقه گرم کنید. جوانه های چاشنی شده را به سبد سرخ کن بادی اضافه کنید و به مدت پنج دقیقه در هوا تفت دهید. جوانه ها را بریزید و پنج دقیقه دیگر در هوا سرخ کنید. دوباره بیندازید و پنج دقیقه دیگر در هوا سرخ کنید. در مجموع به مدت ۱۵ دقیقه کلم بروکسل را در هوا سرخ می کنید. این بافت عالی را می دهد – از بیرون ترد و در داخل نرم. اگر جوانه‌ها را نرم‌تر دوست دارید، آن‌ها را ۲ تا ۳ دقیقه دیگر در هوا سرخ کنید. در صورت استفاده با آب لیمو بپاشید و سرو کنید.

یادداشت های دستور غذا

  • برای سرخ کردن جوانه های یخ زده، آنها را (بدون یخ زدایی) در سرخ کن هوای ۳۷۵ درجه فارنهایت / ۱۹۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم شده قرار دهید. هنوز ورم نکن به مدت ۱۰ دقیقه در هوا سرخ کنید و آنها را تا نیمه برگردانید. اگر نیاز به بریدن جوانه ها دارید، این کار را زمانی انجام دهید که به اندازه کافی خنک شوند تا بتوان آنها را در دست گرفت. جوانه ها را در ظرفی بریزید و ادویه ها را اضافه کنید و ۱۰-۱۵ دقیقه دیگر در هوا تفت دهید و جوانه ها را در فواصل معین بچرخانید.
  • می توانید این دستور را از چند روز قبل درست کنید و کلم بروکسل سرخ شده را با هوا خنک کنید. قبل از سرو به مدت ۳ تا ۵ دقیقه در سرخ کن با دمای ۳۷۵ درجه حرارت دهید.
  • این دستور باعث می شود که جوانه ها از بیرون کاملا ترد شوند. اما اگر دوست دارید جوانه ها تردتر شوند، آنها را به قطعات کوچکتر برش دهید. همچنین می توانید آنها را برای مدت طولانی تری در هوا سرخ کنید، اما پس از قهوه ای شدن، مراقب آنها باشید تا نسوزند.
    دستورالعمل های ذخیره سازی
  • خنک کننده: کلم بروکسل را می توان تا سه روز در یخچال نگهداری کرد.
  • یخ زدگی. کلم بروکسل سرخ شده در هوا را تا سه ماه در ظرف مناسب در فریزر فریز کنید.
  • گرم کردن مجدد: جوانه ها را مجدداً در سرخ کن با دمای ۳۷۵ درجه به مدت ۳ تا ۵ دقیقه گرم کنید تا کاملا داغ شده و دوباره ترد شوند.

خوراک

کالری: ۸۶کالری | کربوهیدرات ها: ۱۲g | پروتئین: ۴g | چربی: ۴g | چربی های اشباع شده: ۱g | چربی اشباع نشده: ۱g | چربی های تک غیر اشباع: ۳g | پتاسیم: ۴۷۲میلی گرم | اساسی: ۵g | قند: ۳g | ویتامین A: ۸۷۴IU | ویتامین سی: ۹۹میلی گرم | کلسیم: ۶۶میلی گرم | اهن: ۲میلی گرم

آیا این دستورالعمل را امتحان کرده اید؟لطفا نظر خود را بگذارید و رتبه بندی دستور غذا را در زیر بنویسید!

Holy Cow Vegan را در اینستاگرام دنبال کنید