خورش بادام زمینی آفریقایی


کاسه حباب دار خوشمزه از خورش بادام زمینی آفریقایی با بادمجان، سیب زمینی شیرین و بادام زمینی ترد، غذای راحتی فصل پاییز است. سوپ گیاهی تند و شیرین پر از طعم ادویه ساده و خمیر هریسا سیر. این ظرفی است که هیچ کس نمی تواند در برابر آن مقاومت کند!

آب بادام زمینی آفریقایی تفت داده شده در فر هلندی با ملاقه سوپ و گشنیز برای تزیین.

این آبگوشت بادام زمینی آفریقایی وگان بسیار بسیار خوب است!

خورش ها بهترین غذای پاییزی هستند، و این زمانی است که من عاشق پختن خورش های داغ و رضایت بخشی در آشپزخانه خود هستم، از جمله غذاهای کلاسیک مانند بامیه گیاهی، خورش قارچ گیاهی، خورش گیاهی ایرلندی و خورش بادام زمینی آفریقایی.

خورش ها با سبزیجات سالم مانند بادمجان و سیب زمینی شیرین بسته بندی شده اند و با طعمی از ادویه های ساده از جمله شنبلیله، گشنیز، زیره و رب هریسا آتشین بسته بندی شده اند. لذیذ و مغذی است، به خصوص زمانی که روی یک بستر برنج قهوه ای یا سفید سرو شود.

اگر هنوز متقاعد نشده اید که باید دستور تهیه خورش بادام زمینی آفریقایی را تهیه کنید، این غذا واقعاً به چه چیزی خلاصه می شود: یک کاسه خوشمزه کره بادام زمینی با ادویه ها و سبزیجات معطر. حالا چطوری میشه ردش کرد؟

فهرست مطالب

چرا این دستور غذا را دوست خواهید داشت

  • پر از طعم است. در این سوپ لایه‌های طعم بسیار زیادی وجود دارد، از یک ترکیب ادویه خشک ساده از شنبلیله، گشنیز، زیره، کره بادام زمینی، سبزیجات و خمیر هریسا. سوپ خیلی سریع با هم ترکیب می‌شود، اما طعم‌های آن باعث می‌شود که این یک تجارت دانه‌دارتر از آنچه هست به نظر برسد.
  • آسان برای جمع آوری. هر چقدر هم که عجیب به نظر برسد، مواد موجود در این سوپ به راحتی در هر کجای دنیا پیدا می شود و به راحتی درست می شود.
  • فاقد سویا و فاقد گلوتن است. در این دستور غذا بادام زمینی وجود دارد زیرا بادام زمینی پایه طعم را تشکیل می دهد. اگر به بادام زمینی حساسیت دارید، بخش «تفاوت ها» را در زیر ببینید.

عناصر

  • روغن سبزیجات. هر روغنی از جمله روغن آووکادو، روغن بادام زمینی، روغن آفتابگردان یا روغن هسته انگور. روغن زیتون برای سرخ کردن ترجیح داده نمی شود اما اگر این همان چیزی است که دارید می توانید از آن استفاده کنید.
  • معطرها: زنجبیل و پیاز
  • ادویه هافلفل های تند مانند کاپوت اسکاچ، سرانو یا هالاپینو، دانه شنبلیله، دانه گشنیز، زیره و خمیر هریسا.
  • سبزیجات: گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، بادمجان، سیب زمینی شیرین،
  • آجیلکره بادام زمینی خامه ای، بادام زمینی کامل یا نیمه خام. برای جایگزین‌های بدون آجیل، بخش «تفاوت‌ها» را در زیر ببینید.
  • سبزیجات یا آب
  • نمک چشیدن

تفاوت

  • می توانید از سیب زمینی، کدو حلوایی زمستانه مانند کدو حلوایی، کدو حلوایی، کلم بروکلی و یا هر سبزی دلخواه دیگری در سوپ استفاده کنید. من بارها در این دستور از بامیه استفاده کرده ام و خوشمزه است. بافت بامیه به غلیظ شدن سوپ بدون لزج شدن غذا کمک می کند.
  • اگر به گرما حساس هستید، از فلفل اسکاچ استفاده نکنید و فلفل دلمه ای را انتخاب کنید. همچنین مطمئن شوید که Workbooks انتخاب شده باشد. به یاد داشته باشید که خمیر هریسا را ​​اضافه می کنید که حرارت زیادی دارد. اگر باید هاریسا یا فلفل تازه را انتخاب کنید، هریسا را ​​انتخاب کنید.
  • اگر به بادام زمینی حساسیت دارید اما می توانید آجیل های دیگر بخورید، می توانید به جای آن از کره بادام یا کره بادام هندی استفاده کنید. یا این سوپ را با کره تخم کدو یا کره تخمه آفتابگردان امتحان کنید.

طرز تهیه خورش بادام زمینی آفریقایی

ادویه جات ترشی جات در یک کاسه.

۱. دانه های شنبلیله، تخم گشنیز و زیره را در کاسه مخلوط کن یا آسیاب ادویه بریزید.

ادویه های آسیاب شده در کاسه مخلوط کن.

۲. ادویه ها را به صورت پودر مخلوط کنید.

پیاز سرخ شده در فر هلندی.

۳. در یک قابلمه بزرگ، روغن را گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و با حرارت متوسط ​​۷ تا ۸ دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

پیاز، زنجبیل و فلفل تند را در قابلمه تفت دهید.

۴. زنجبیل و فلفل خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

ادویه جات اضافه شده به فر هلندی با پیاز.

۵. ادویه های پودر شده را اضافه کنید و مخلوط کنید.

رب گوجه فرنگی و پوره گوجه فرنگی را به کاسه اضافه کنید.

۶. رب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. مخلوط کنید و ۲-۳ دقیقه بپزید.

کره بادام زمینی و فلفل شیرین به گوجه فرنگی اضافه می شود.

۷. پاپریکا و کره بادام زمینی را اضافه کنید و مخلوط کنید.

سبزیجات را در سوپ بپزید.

۸. تمام سبزیجات و بادام زمینی را با ۳ فنجان آب سبزیجات یا آب اضافه کنید. مخلوط کنید و سوپ را به جوش بیاورید. روی آن را بپوشانید، حرارت را کم کنید تا بجوشد و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شوند، بپزید.

هریسا به سوپ اضافه شد.

۹. در آخر ماس را هم بزنید. من ابتدا چند قاشق غذاخوری اضافه می کنم، مزه دار می کنم، سپس اگر دوست داشتید اضافه می کنم.

آبگوشت بادام زمینی آفریقایی پخته شده در فر هلندی.

۱۰. در صورت استفاده با گشنیز تزیین کنید و داغ سرو کنید.

آب بادام زمینی آفریقایی با ملاقه سوپ در یک کاسه.

سوالات متداول دستور العمل

با خورش بادام زمینی آفریقایی چی سرو کنم؟

این سوپ با برنج بسیار عالی سرو می شود. از برنج قهوه ای آب پز ساده یا برنج سفید مانند برنج باسماتی استفاده کنید. اگر دوست دارید گشنیز را با بادام زمینی بو داده تزیین کنید.
همچنین می توانید آن را با یک تکه نان فرانسوی ترد سرو کنید.
همچنین می توانید اندازه سوپ را کاهش دهید تا به عنوان سوپ بادام زمینی آفریقایی سرو شود!

آیا خورش بادام زمینی خیلی داغ است؟

قطعا نه. شاید فکر کنید که هریسا و فلفل دلمه ای سوپ را خیلی داغ می کند. اما طعم ها با شیرینی کره بادام زمینی و سیب زمینی شیرین کاملاً متعادل است و چیزی که شما میل می کنید یک سوپ خوشمزه پر از طعم است. به یاد داشته باشید که می توانید با اضافه کردن ماش به مقدار دلخواه یا کم، حرارت را نیز کنترل کنید. اگر ادویه زیاد دوست دارید، می توانید فلفل تند مانند فلفل هابانرو یا فلفل اسکاچ را به سوپ اضافه کنید.

منشا سوپ بادام زمینی آفریقایی چیست؟

انواع مختلفی از خورش بادام زمینی یا خورش بادام زمینی در کشورهای غرب آفریقا مانند سنگال، توگو، نیجریه، غنا و گامبیا طبخ می شود که با نام های بزرگی مانند Mavi، Nkatinkwan، Domuda، Aketewa و Mian Toshi طبخ می شوند. اما من نسخه خود را “سوپ بادام زمینی آفریقایی” و نه “آب بادام زمینی آفریقای غربی” می نامم زیرا تمام طعم های سوپ بادام زمینی را با سس تند آفریقای شمالی، هریسا، ترکیب می کنم.

هریسا رو با چی عوض کردی؟

اگر له ندارید، ۴ حبه سیر له شده را به همراه زنجبیل تازه به قابلمه اضافه کنید. برای حرارت دادن از تکه های فلفل قرمز یا هر سس تند دلخواهتان استفاده کنید.

دستورالعمل های ذخیره سازی

  • خنک کننده: این سوپ را می توان تا سه روز در یخچال نگهداری کرد.
  • یخ زدگی: سوپ را حداکثر تا سه ماه در ظرف مناسب فریزر فریز کنید.
  • گرم کردن مجدد: یخ زدایی کنید و دوباره روی اجاق گاز گرم کنید تا کاملا داغ شود.

دستور العمل های خوشمزه تر بادام زمینی

بادام زمینی آفریقایی را در ظرفی با قاشق خورش دهید.

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟ کامنت بگذارید و امتیاز ستاره بگیرید یا ما را در اینستاگرام تگ کنید! با تشکر!

بادام زمینی آفریقایی را در ظرفی با قاشق خورش دهید.

خورش بادام زمینی آفریقایی

یک کاسه حباب دار خوشمزه از آب بادام زمینی آفریقایی با بادمجان، سیب زمینی شیرین و بادام زمینی ترد، بهترین غذای راحتی فصل پاییز است. سوپ تند وگان شیرین و پر از طعم از خمیر تند هاریسا و سیر. این ظرفی است که هیچ کس نمی تواند در برابر آن مقاومت کند! دستور غذا بدون سویا و گلوتن است.

دستور چاپ
دستور پین
بررسی دستور غذا

یک مسیر: سوپ

ظرف ها: آفریقایی

رژیم غذایی: بدون گلوتن، وگان، وگان

کلمه کلیدی: خورش بادام زمینی آفریقایی

سهام: ۱۲ سهمیه ها

کالری: ۲۰۳کالری

نویسنده: وایشالی · گاو مقدس! دستور العمل های گیاهی

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

دستورالعمل ها

  • دانه های شنبلیله، دانه گشنیز و زیره را در کاسه مخلوط کن یا آسیاب ادویه بریزید.

  • ادویه ها را با پودر مخلوط کنید

  • در یک قابلمه بزرگ، روغن را گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و با حرارت متوسط ​​۷ تا ۸ دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

  • زنجبیل و فلفل خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

  • ادویه های پودر شده را اضافه کنید و مخلوط کنید.

  • رب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. مخلوط کنید و ۲-۳ دقیقه بپزید.

  • پاپریکا و کره بادام زمینی را اضافه کنید و مخلوط کنید.

  • تمام سبزیجات و بادام زمینی را به همراه ۳ فنجان آب سبزیجات یا آب اضافه کنید. مخلوط کنید و سوپ را به جوش بیاورید. روی آن را بپوشانید و به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شوند بپزید. اگر می خواهید حجم سوپ کم شود، می توانید مقدار بیشتری آب اضافه کنید.

  • بلاخره قلبم به گل نشسته من ابتدا چند قاشق غذاخوری اضافه می کنم، مزه دار می کنم، سپس اگر دوست داشتید اضافه می کنم.

  • در صورت استفاده با گشنیز تزیین کنید و داغ سرو کنید.

یادداشت های دستور غذا

تفاوت

  • می توانید از سیب زمینی، کدو حلوایی زمستانه مانند کدو حلوایی، کدو حلوایی، کلم بروکلی و یا هر سبزی دلخواه دیگری در سوپ استفاده کنید. من بارها در این دستور از بامیه استفاده کرده ام و خوشمزه است. بافت بامیه به غلیظ شدن سوپ بدون لزج شدن غذا کمک می کند.
  • اگر به گرما حساس هستید، از هود استفاده نکنید و فلفل دلمه ای را انتخاب کنید. همچنین مطمئن شوید که Workbooks انتخاب شده باشد. به یاد داشته باشید که خمیر هریسا را ​​اضافه می کنید که حرارت زیادی دارد. اگر باید هاریسا یا فلفل تازه را انتخاب کنید، هریسا را ​​انتخاب کنید.
  • اگر به بادام زمینی حساسیت دارید اما می توانید آجیل دیگری بخورید، می توانید به جای آن از کره بادام استفاده کنید. یا این سوپ را با کره تخمه کدو تنبل امتحان کنید.

دستورالعمل های ذخیره سازی

  • خنک کننده: این سوپ را می توان تا سه روز در یخچال نگهداری کرد.
  • یخ زدگی: سوپ را حداکثر تا سه ماه در ظرف مناسب فریزر فریز کنید.
  • گرم کردن مجدد: یخ زدایی کنید و دوباره روی اجاق گاز گرم کنید تا کاملا داغ شود.

خوراک

کالری: ۲۰۳کالری | کربوهیدرات ها: ۱۹g | پروتئین: ۷g | چربی: ۱۳g | چربی های اشباع شده: ۲g | چربی اشباع نشده: ۳g | چربی های تک غیر اشباع: ۶g | سدیم: ۴۸۷میلی گرم | پتاسیم: ۵۱۵میلی گرم | اساسی: ۵g | قند: ۸g | ویتامین A: ۴۵۳۰IU | ویتامین سی: ۷میلی گرم | کلسیم: ۴۲میلی گرم | اهن: ۱میلی گرم

آیا این دستورالعمل را امتحان کرده اید؟لطفا نظر خود را بگذارید و رتبه بندی دستور غذا را در زیر بنویسید!

Holy Cow Vegan را در اینستاگرام دنبال کنید