برچسب گذاری مواد غذایی ، چگونه می توان از آنها برای برچسب گذاری “غذاهای سالم” استفاده کرد؟ : تغذیه


سلام ، من در تلاش هستم تا اطلاعاتی در مورد غذای سالم بدست آورم و می پرسم آیا محاسبه های ساده ای وجود دارد که می توان بر اساس اطلاعات تغذیه ای که روی برچسب مواد غذایی ارائه شده است تعیین کرد تا سطح سلامتی یک ماده غذایی خاص مشخص شود؟ من فکر می کنم ، برای مثال ، آیا نسبت پروتئین به کالری مفید است؟

به عنوان مثال ، در نروژ ، اطلاعات مواد مغذی معمولاً روی غذا به عنوان “در 100 گرم” ذکر شده است و محتویات آن شامل kJ ، kcal ، پروتئین ، قندها ، چربی اشباع ، چربی اشباع نشده ، کربوهیدرات ، نمک و غیره است.

از نظر بصری ، من فرض کردم که پروتئین بالا ، کالری کم و کربوهیدراتها نشان دهنده سطوح بالاتر “سلامتی” است ، در حالی که kJ / kcal بالا ، چربی اشباع شده و پروتئین کم به طور کلی غذاهای “سالم” را نشان می دهد.

بنابراین ، آیا اطلاعات تغذیه ای وجود دارد که بتوان در این زمینه استفاده کرد؟

چند نمونه از غذاهای سالم که می توان آنها را در برچسب های تغذیه ذکر کرد چیست؟

“غذای سالم” در واقع برچسب مواد مغذی به چه معناست؟

آیا نسبت / نسبت خاصی وجود دارد؟

ممنون از اطلاعات مفید

دیدگاهتان را بنویسید