انواع غلات: نحوه نگهداری و پخت


پاسخ به تمام سوالات شما در مورد غلات کامل! در اینجا همه چیزهایی که باید در مورد انواع مختلف غلات بدانید ، از دم کشیدن تا ذخیره ، آماده سازی و تغذیه ، آمده است.

احتمالاً می دانید اگر مدتی KERF را خوانده اید که من علاقه مند به غلات کامل هستم. عشق من به جو دوسر عمیق است. و من که قبلاً نانوایی غلات کامل داشتم ، با گندم سبوس دار هم غریبه نیستم!

من قطعاً در مورد نان و غلات سبوس دار تبعیض قائل نمی شوم.

من به عنوان یک متخصص تغذیه ثبت شده ، غلات کامل را به عنوان یکی از بسیاری از گروه های غذایی رنگارنگ تایید می کنم (البته مگر اینکه توسط ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی شما توصیه شده باشد). آنها حاوی مواد مغذی مفید برای شما مانند ویتامین B ، آنتی اکسیدان ها ، فیبر و پروتئین هستند.

وجود دارد غلات کامل کلیدی است:

  • سبوس. این پوسته خارجی دانه ای است که حاوی فیبر ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است.
  • آندوسپرم لایه میانی دانه بیشتر کربوهیدرات است.
  • جنین. این لایه داخلی حاوی ویتامین ها ، مواد معدنی و پروتئین است.

انواع غلات

در زیر مروری بر انواع مختلف غلات و به ویژه نحوه ذخیره و تهیه آنها خواهید یافت.

اینجا قابل هضم راهنمای غلات 🙂

انواع غلات: نحوه نگهداری و پخت

دانه ها دانه های علف خوراکی هستند

دانه ها ، که معمولاً به عنوان “دانه” یا “دانه” نامیده می شوند ، دانه های خوراکی گیاهان خاص هستند.

غلات واقعی حاوی تعدادی از انواع مختلف غلات متعلق به خانواده گیاه شناسی Poaceae هستند ، از جمله گندم ، جو دوسر ، برنج ، ذرت (ذرت) ، جو ، سورگوم ، چاودار و ارزن. این گروه ها همچنین شامل گونه هایی مانند فاررو ، فریک و اسپلت هستند که به همه انواع گندم اشاره دارند و همچنین دانه های جدیدتری مانند تریتیکال که مخلوطی از گندم و چاودار است.

شبه غلات چیست؟

گروه “دانه های شبه” متعلق به خانواده گیاهی مشابه غلات “واقعی” نیست ، اما از نظر ارزش غذایی مشابه هستند و به طور مشابه با غلات “واقعی” استفاده می شوند. بسیاری از آنها مانند آمارانت ، گندم سیاه و کینوا در واقع دانه نیستند ، بلکه بذر تعدادی از گونه های گیاهی مختلف خارج از خانواده Poaceae هستند.

شبه غلات به طور فزاینده ای در نان ، تورتیلا ، نان ترد ، ماکارونی ، غلات صبحانه و تنقلات استفاده می شود و به تنهایی جایگزین برنج ، ماکارونی و کوسکوس می شود. منبع

سوالات متداول غلات

نحوه خرید غلات

شما می توانید بیشتر غلات کامل را به صورت خام از مارک های معتبر مانند Bob’s Red Mill یا Whole Foods 365 خریداری کنید. روش مورد علاقه من برای خرید از طریق جعبه های فله در فروشگاه ها است ، بنابراین من فقط می توانم مقدار مورد نیاز خود را دریافت کنم (مخصوصاً هنگام پخت غذا). با چیزی که اغلب از آن استفاده نمی کنم.) من توصیه می کنم فقط آنچه را که برای یک ماه نیاز دارید بخرید تا خراب نشوند. برای اطلاع از نحوه ذخیره نکات به ادامه مطلب مراجعه کنید.

نحوه ذخیره غلات

خام: غلات را در شیشه های شیشه ای و در مکانی تاریک و خنک نگهداری کنید. دانه های خشک تقریباً 3 ماه در انبار ، 6 ماه در یخچال و 1 سال در فریزر نگهداری می شوند.

آماده شده: دانه های پخته شده را در ظرف محکم بسته در یخچال به مدت 3-5 روز نگهداری کنید.

چگونه غلات را خیس کنیم

  1. جارو کردن اولین دانه ها برای از بین بردن خاک و گرد و غبار (به جز جو دوسر).
  2. خیس خوردن: حبوبات را در یک ظرف شیشه ای یا سرامیکی قرار دهید. با آب گرم بپوشانید. 2 قاشق غذاخوری اضافه کنید خنثی کننده * برای هر فنجان دانه. در دمای اتاق خیس کنید.

* خنثی کننده چیست؟

  • محصولات غیر لبنی: آب لیمو ، سرکه سیب خام ، جوش شیرین.
  • محصولات لبنی: ماست کامل بدون افزودنی ، دوغ ، کفیر ، آب پنیر مایع.

چرا دانه ها را خیس می کنیم؟

خیساندن دانه ها با یک ماده خنثی کننده قبل از پخت ، هضم آنها را آسان تر می کند ، جذب مواد مغذی را تسهیل می کند و زمان پخت را کوتاه می کند.

همیشه دانه ها را قبل از پخت ، حتی اگر خیس نشده باشند ، بشویید.

نحوه پخت غلات

1 بجوشانید: دانه ها را با آب جوش (یا آبگوشت برای تغذیه) به یک قابلمه منتقل کنید.

2 فصل: برای طعم دادن ، کمی نمک اضافه کنید.

3 بجوش: قابلمه را بپوشانید ، حرارت را کم کنید و بجوشانید و بپزید تا نرم شود (زمان پخت بستگی به دانه دارد).

4 هم نزنید: حبوبات را در حین پخت هم نزنید ، زیرا باعث می شود آب خیلی زود تبخیر شود و نرم شود.

تجهیزات آشپزخانه: ما بیشتر اوقات از پلوپز یا قابلمه فوری برای پختن دانه های خود استفاده می کنیم.

تغذیه غلات کامل

غلات کامل حاوی بسیاری از مواد مغذی ضروری هستند.

  • فیبر: سبوس بیشتر فیبر را از غلات کامل تامین می کند.
  • ویتامین ها: غلات کامل غنی از ویتامین B هستند ، از جمله نیاسین ، تیامین و اسید فولیک.
  • مواد معدنی: آنها همچنین حاوی مقادیر زیادی مواد معدنی مانند روی ، آهن ، منیزیم و منگنز هستند.
  • پروتئین ها: غلات کامل حاوی چندین گرم پروتئین در هر وعده هستند.
  • آنتی اکسیدان ها: بسیاری از ترکیبات موجود در غلات کامل به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند.
  • ترکیبات گیاهی: بسیاری از انواع ترکیبات گیاهی از غلات کامل تهیه می شوند که در پیشگیری از بیماری نقش دارند. اینها شامل پلی فنول ها ، استانول ها و استرول ها هستند. منبع

خواص غلات برای سلامتی چیست؟

خوردن غلات کامل فواید زیادی برای سلامتی دارد. برخی از این موارد شامل کمک به کاهش فشار خون ، تأمین انرژی طولانی مدت و تأمین آنزیم های ضروری ، آنتی اکسیدان ها ، مواد معدنی و فیبر است.

در اینجا چند روش خاص وجود دارد که غلات سبوس دار از سلامت خوب حمایت می کنند:

  • سبوس و فیبر تجزیه نشاسته را به گلوکز کاهش می دهند ، بنابراین سطح قند خون را ثابت نگه می دارند تا اینکه باعث ایجاد جهش شوند.
  • فیبر به کاهش سطح کلسترول و همچنین انتقال مواد زائد در دستگاه گوارش کمک می کند.
  • فیبر همچنین می تواند از تشکیل لخته های خونی کوچک که می تواند باعث حمله قلبی یا سکته مغزی شود جلوگیری کند.
  • مواد شیمیایی گیاهی و مواد معدنی مهم مانند منیزیم ، سلنیوم و مس موجود در غلات کامل ممکن است در برابر انواع خاصی از سرطان محافظت کند. منبع

نکات غلات

  • کینوا یک پروتئین رقابتی است که شامل 8 اسید آمینه ضروری است.
  • اگر برنج سفید دوست دارید ، نیمی سفید و نیمی قهوه ای را برای مواد مغذی بیشتر امتحان کنید.
  • برنج وحشی نسبت به برنج سفید یا قهوه ای دارای پروتئین بیشتری و کربوهیدرات کمتری است.
  • بلغور جو دوسر فوری معمولاً حاوی شکر است ، بنابراین به جای آن یک نوار چسب کامل یا برش فولادی انتخاب کنید.

5 دستور العمل غلات سالم و خوشمزه

1. سالاد یونانی با کینوا

سالاد کینوا یونانی |  انواع غلات: نحوه نگهداری و پخت

2. دستور تهیه پنکیک جو دوسر.

پنکیک جو دوسر |  انواع غلات: نحوه نگهداری و پخت

3. سالاد ارزن با ادویه جات ترشی جات.

سالاد ارزن با ادویه جات |  انواع غلات: نحوه نگهداری و پخت

4. سالاد فرارو با مرکبات کاری

5. سالاد رادیچیو و توت.

6. سالاد کدو فرارو

7. سالاد برنج ممنوع رنگارنگ



دیدگاهتان را بنویسید