آیا پخت اسفناج / سبزیجات برگ دار در قابلمه از ارزش غذایی آنها می کاهد؟ : تغذیه


سلام دوستان،

من می دانم که وقتی اسفناج را به طریقی مانند جوشاندن آن می پزید ، می توانید ارزش غذایی آن را کاهش دهید. من فرض می کنم که این به این دلیل است که برخی از مواد مغذی به آب نفوذ می کنند ، که تخلیه می شود اما مصرف نمی شود.

امروز من دال را پختم ، مقدار زیادی اسفناج اضافه کردم و اجازه دادم 30 دقیقه در یک قابلمه بپزد. من فکر کردم که از آنجا که مایع و اسفناج در تابه باقی می مانند؛ محتوای مواد مغذی تا حد زیادی بدون تغییر است.

درست است؟ مرا روشن کن لطفا

Xx

دیدگاهتان را بنویسید