آیا ویتامین D مکمل واکسن کرونا است؟



به گزارش ایمنا ، روزنامه خراسان در ادامه نوشت: “پروفسور سجادی این موضوع را مطرح می کند در حالی که سازمان بهداشت جهانی هرگز چیزی صریح یا مشابه نگفته است و محققان اروپایی ، کانادایی و ژاپنی پرونده 400000 بیمار را مطالعه کرده اند و معتقدند که هیچ شواهد قطعی برای اثبات این فرضیه وجود ندارد که سطوح بالاتر ویتامین D از بیماری عروق کرونر قلب جلوگیری می کند.

اما مقاله ای در مجله پزشکی Lancet همچنین نشان می دهد که مکمل ویتامین D ممکن است خطر عفونت های تنفسی را کاهش دهد ، به ویژه در گروه های کمبود این ویتامین ، اما آزمایشات تصادفی نتایج قطعی برای حمایت از این فرضیه نشان نداده است. این ویتامین محلول در چربی یکی از ویتامین هایی است که مصرف بیش از حد آن (بیش از 150 نانوگرم در میلی لیتر) می تواند منجر به مسمومیت و عوارض جانبی خطرناکی شود.

در دسترس ترین منابع گیاهی و حیوانی ویتامین D.

منابع حیوانی این ویتامین شامل موارد زیر است:

زرده: یک زرده طبیعی تخم مرغ حاوی 37 واحد ویتامین D یا پنج درصد از RDA است.

شیر گاو: به طور معمول ، یک فنجان (237 میلی لیتر) حاوی 115 تا 130 واحد ویتامین D یا 15 تا 22 درصد از RDA است.

ماهی تن: یک قوطی ماهی تن حاوی 268 واحد ویتامین D در 100 گرم است که 34 درصد از RDA است.

و از منابع گیاهی ، دو مورد را می توان ذکر کرد:

قارچ: (حدود 2300 واحد ویتامین D در 100 گرم قارچ)

جو دوسر: نصف فنجان (78 گرم) از این غذاها می تواند 54 تا 136 واحد ویتامین D را تأمین کند که تا 17 درصد از RDA است.

دیدگاهتان را بنویسید