آیا در برآورد تقاضای انرژی حاشیه خطایی وجود دارد؟ (EER): قدرت


اینها نه تنها نیازهای انرژی تقریبی ، بلکه دقیق تر ، تخمین زده می شوند (دقیقاً مشخص نیست) ، بلکه تعیین میزان کالری واقعی آنچه می خورید با دقت دشوار است. برچسب گذاری مواد غذایی به دلیل “تعداد بخش” و این واقعیت که محصولات طبیعی معمولاً به طور دقیق اندازه گیری نمی شوند ، دچار گرد شدن شدید می شود. بسته به بسته بندی بسته بندی شده ، یک “فنجان” اسفناج می تواند محتوای اسفناج متفاوتی داشته باشد. بدون توزین دقیق چنین محصولاتی ، حتی ممکن است به آنها نزدیک نشوید.

نکته اصلی این است که در هر دو انتها خطایی رخ می دهد. آخرین کلمه پشت ترازو و آینه شماست. بازخورد بهترین راه برای اصلاح اشتباهات است. اگر از چربی بدن خود فراتر رفتید ، کالری دریافتی خود را کاهش دهید ، تولید کالری خود را افزایش دهید یا هر دو را. اگر کمتر دارید ، برعکس.

دیدگاهتان را بنویسید